Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Szeptember 14-én a szokásos időpontban, este 7 órától kerül megrendezésre az EVO Gyorsulási Versenyek idei utolsó előtti fordulója.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A gyorsulás mellett folytatódik a DCS Szlalom-drift versenye. A boxutcában pedig Exotic Car Show lesz minden eddiginél több luxusautóval, és soha nem látott ritkaságokkal. Számos Ferrari modell mellett megtekinthető lesz a Lamborghini Gallardo Spider, melyet most először láthat a közönség hivatalosan Magyarországon, de itt lesz a Hummer két legújabb H2-es változata is a sok meglepetés autó mellett. Csakúgy mint tavaly, idén is az EVO Gyorsulási Verseny keretében adják át szeptember 14-én a BOMBA nyereményjátékának fődíját egy Mini Cooper autót.

A versenyen többek között tiszteletét teszi Nagy Edmond, a megasztár döntőse, aki már nem csak a zene világában száguld a csúcs felé, ugyanis rajthozáll autójával a szeptember 14-i EVO Gyorsulási Versenyen. Az aranytorkú énekes két gyorsulás között szívesen találkozik a közönséggel, autógrammot ad, a szerencsésebbek pedig akár gyorsulhatnak is ellene.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A pályán Borsay Szabolcs egy Streetfighter Show mellett a Gyorsulási Magazin júliusi számában bemutatott több száz lóerős Pro-Stock Dragbike-kal nevez a minden eddiginél nagyobb és látványosabb versenybe. Ugyanis Hivatalos Magyar bajnokság 6. fordulójában az év vége felé közeledve körvonalazódott, hogy kiknek van esélye az abszolút bajnoki címre. A mezőny pedig kiegyenlítettebb, mint valaha, ezért bárki odaérhet még akár összetettben is a dobogós helyekre a 10 autós és 11 motoros kategóriában.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az 1-es, Santander kategóriában az 1000 ccm alatti autók mezőnyében Farkas Pétertől már nem lehet elvenni az év végi kategóriagyőzelmet, és jó eséllyel pályázik az abszolút bajnoki címre is. A második és harmadik helyért azonban ádáz csata dúl a Suzukival versenyző Lindi Péter és kihívói között. A 2-es, HIPStudio kategóriában, az 1001 és 1600 köbcentis autók között Zlatarics Botond már most bajnoknak mondhatja magát, azonban a maradék két hely még kiadó az év végi összetett szempontjából, és ahogy az év során kiderült ez az a kategória, ahol bárki, bármikor dobogóra kerülhet. A legszorosabb küzdelem a 4-es, Lóerő kategóriában várható a 2001-3000 köbcentis autók között, ahol Kaszás Zoltán és Bányai Zsolt egyaránt 15-15 ponttal állnak az élen két fordulóval a bajnokság vége előtt.

Az 5-ös, DVD Center kategóriában, a 3000 köbcenti autók között Cziráki Károlyt egyetlen pont választja el a kategóriagyőzelemtől, és jó esélyekkel indul az abszolút bajnoki címért is BMW-jével.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A 8-as, Expressz kategóriában Maszkály Zsolt és Turza László nagy csatája várható a DCS féle Alfákkal. Míg a 9-es kategóriában Domokos Csaba küzd a bajnoki címért a leggyorsabb hazai utcai autóval rendelkező Schuszter Zoltánnal, és a legutóbbi versenyen remek teljesítményt nyújtó TechArt Porsche-s Hatvani Tamással szemben.

A 10-es kategória ebben az évben Gyetvai Miklós és Szilveszter Éva párviadalait hozta melyből előbbi került ki többször győztesen, de technikai sport lévén még nem érezheti magát biztonságban az abszolút bajnoki esélyekkel induló Gyetvai Miklós a Dragpolski 1.0-val.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Motorosknál még minden nyitott. Szinte az összes kategóriában el lehet még csípni a dobogós helyeket az abszolút összetettet a Yamaha Pest (Street 600) kategóriában induló Bozsó Gábor vezeti 23 ponttal. A második helyen holtversenyben áll a Mol Dynamic (Street 1000) kategóriában induló Dékény Mihály és a MotoMix (Moditwin) kategóriában versenyző Gémesi Balázs 21-21 ponttal.

Aki már nem bírja ki a szeptember 14-i versenyig az lapozza fel a Gyorsulási Magazin legfrissebb számát, mely kapható az újságosoknál 495 forintos áron.

A Tartalomból:
  • Beszámoló az Extreme Tuning Fest-ről és EVO Gyorsulási Verseny 5. futamáról valamint a DCS szlalom-drift versenyről
  • Beszámoló a pécsi EVO Gyorsulási Versenyről
  • Versenyzői interjú: Tóth Zoltán
  • Interjú Tóth Imivel
  • Mega Beszámoló Spa-Francorchampból a 24 órás FIA GT versenyről
  • Luxusautóparádé Spa-ban
  • Tuning: HAMANN BMW X5
  • Tuning: Lamborghini Murcielago 40th Anniversary Edition
  • Tuning: DCS Lada
  • Autóhifi tanácsok
  • Teszt: Triumph 675
  • Teszt: Suzuki Hayabusa
  • Hitech: NFS:Prostreet


Várunk mindenkit sok szeretettel, izgalmas programokkal, látványos showval és természetesen egy fergeteges hangulatú gyorsulással a HUNGARORINGEN, szeptember 14-én este 7 órától!

Jegyek elővételben kaphatók az ország valamennyi lottóárusító helyén (4000 hely), így bárki könnyen megajándékozhatja szeretteit, Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!barátait egy belépővel az EVO Gyorsulási Versenyre.

EVO GYORSULÁSI VERSENY:
Időpont: SZEPTEMBER 14, 19 órától
Helyszín: HUNGARORING
Belépő: 2000 Ft/Fő (12 év alatt ingyenes)
Infotel: 06 - 20 / 9 - 227 - 666
www.gyorsulas.hu