Gyakran mondják, hogy egy tökéletes megjelenésű autóhoz tilos hozzányúlni. Mindezt szigorúan szem előtt tartva az MTM egy igazán ütős teljesítmény tuning csomagot készített a Bentley Continental GTC Birkin Edition limitált szériájához.

Az MTM minden változtatása a karosszéria alatt található. A gyárilag is igen impozáns 560 lóerőt és 650Nm nyomatékot két lépcsőben egészen 650 lóerőre és 795 lóerőre tornázták. Az elektronika átprogramozásával első lépésben 75 lóerős és 130 Nm-es második lépésben pedig 90 lóerős és 145 Nm-es extra teljesítményt sikerült elérni. Az 2.5 tonnás MTM Bentley ezzel a teljesítménnyel a gyári 4.8 másodperces 0-100km/h-ás sprintet 0,6 másodperccel múlja felül a végsebessége pedig 333km/h-ra emelkedett.

Az MTM mérnökei kicsit a látvány kedvéért is, egy 4 rozsdamentes krómvégződéssel ellátott sport kipufogó rendszert installáltak. Továbbá felkerült egy 21”-os Bimoto alufelni garnitúra, valamint a futómű újraprogramozásával kívánság szerint igen csak megültethetjük az autót.

Utoljára, de nem utolsó sorban az MTM további fejlesztésekbe kezdett a 750 lóerő és a 340km/h-ra elérésének érdekében. Kíváncsian várjuk, hogy az autó hogyan teljesít majd a híres Nardo-i versenypályán, ahol minden évben a 300km/h feletti végsebességű gépcsodák találkoznak.