Az ismert énekes Gáspár Laci virtuális versenyre hívta ki az Országos Drift Bajnokság legjobbjait
a november 23-án megjelenõ új Need for Speed: ProStreet nevû játék bemutatóján! Egyedülálló alkalom nyílik mindenki számára egészen vasárnapig az Árkád illetve a Mamut II bevásárló központokban arra, hogy kipróbálja magát a Need for Speed új világában!

Gáspár Laci november 23-án pénteken a játék megjelenésének napján nem vállalt be más programot, mivel mindenképp ott kíván lenni az Árákád üzletközpontban, hogy összemérje tudását a hazai drift versenyzõk legjobbjaival és a többi Need for Speed játékossal. Ismeretlen játék, ismeretlen autók, ismeretlen pályák. Kérdés, ki milyen gyorsan ismeri ki a játék új lehetõségeit. Az Árkádban 15 órától várja Laci ellenfeleit, akinek a napokban jelent meg új krongja - Maradandók tisztelettel címmel, mellyel a zenei szakma legnagyobbjai elõtt tiszteleg. Pénteken azonban egy egészen új oldaláról mutatkozik be a nagyközönségnek.

- Imádom az autókat, úgyhogy nem is kérdés mennyire szeretek a Need for Speeddel játszani, - mondta az énekes. - Most pedig, hogy kipróbálhatom a Pro Streetet, teljesen fel vagyok dobódva. Alig várom már, -új pályák, új autók, új izgalmak, új kihívások.
 
Gáspár Laci legnagyobb örömére az Árkádban a Drift Szövetség fergeteges autóiból is kiállítás nyílik a Need for Speed: ProStreet rendezvény napjain. A rendkívüli járgányokat alaposan szemügyre veheti minden érdeklõdõ, s ezt a lehetõséget érdemes is megragadni, hiszen tapintható közelségbe ritkán kerül az ember ezekkel az autócsodákkal. Mivel igazi terepen egyelõre Laci nem küzdhet meg a drifterekkel, így külön érdekességnek ígérkezik, hogy vajon virtuálisan hogyan bírkozik meg a bajnokokkal. Az OB gyõztes Kerényi Ádám, a 2. helyezett Szeles Adorján, illetve a bronzérmes Radák János az elsõdleges kiszemelt áldozata, de természetesen a "nagy csaták" után lehetõsége adódik minden látogatónak, hogy nem csak õket, hanem számos más drift versenyzõt játékra invitálják! A sportágért rajongóknak mindenképpen érdemes tehát kilátogatniuk, hiszen a játék mellett egyfajta drift közönségtalálkozó is lesz ez egyben! Így akár együtt lehet pózolni egyetlen nõi versenyzõnk Szántó Niki mellett vagy faggatni lehet autója mellett az Európai sikereirõl Szöllõsi Tibiszt, de számos más versenyzõ is tiszteletét teszi a játék bemutatóján!

A GameStar és az Electronic Arts Magyarország november 24 és 25-én, a Pro Street megjelenésének másnapján nyitópartit szervez a játék örömére. A nevezõk a frissen megjelenõ Need for Speed: Pro Street világában versenyezhetnek egymás ellen Xbox 360 és PlayStation 2 konzolokon, valamint mérhetik össze tudásukat a GameStar szerkesztõivel értékes ajándékokért. A korhatár nélküli nevezés díjtalan. Nevezni a helyszínen lehet, az Árkád bevásárlóközpontban a szökõkútnál, november 24-én 10.00 órától.


Helyszínek, idõpontok (11.25-ig):

Árkád Üzletközpont
- Kihívások (Gáspár Laci és a drift versenyzõk) - November 23. 15.00-16.00;
- Drift közönségtalálkozó - November 23. 15.00-19.00
- GameStar party - November 24-25.

Kiállított versenyautók:
- Rufftech BMW E30 328i (Szeles Adorján)
- BMW E30 335i Alpina (Radák János)
- BMW E30 M3 (Szöllõsi Tibor)

Mammut
Közösségi LAN Party - November 24.


Kiállított versenyautó:
- Chevrolet Camaro (Papp Péter)


A drift közönségtalálkozón részt vevõ versenyzõk:
Kerényi Ádám, Szeles Adorján, Radák János, Szöllõsi Tibor, Szántó Nikolett, Tussay Zsolt, Lakatos Zoltán, Bodogán Gábor, Török Tibor, Szántay Roland és Papp Péter.