Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Megint egy évvel öregebbek lettünk, mégpedig egy olyannal, ami akár kettőnek is beillene. Nagyon hosszú és fárasztó 12 hónapon vagyunk túl, de mindez – így utólag – leginkább pozitív értelemben mondható el.

Felsorolni is nehéz lenne, hány autós rendezvényen vettünk részt idén. A tavalyi évzárót olvasgatva, akkoriban még szenzációként emlegettem, hogy minden hétvégén történt valamiféle szerveződés: 2007-ben már azt mondhatjuk, hogy az a hétvége volt ritka, ahol csak egyféle választása lehetett az autófanoknak. Talán nem is volt ilyen. Mindez egyrészről jó, mivel hiányt már csak maximum akarattal szenvedhetünk rendezvényekből – de ugyanakkor a gombamód szaporodó – és sajnos nem mindig tökéletes - szervezések kissé sablonossá tették a találkozók világát. Nehézzé vált újat mutatni, a „tuning találkozó” fogalma sokszor betétprogram szintre süllyedt, az év eleji lelkesedés pedig év végére már igencsak alábbhagyott, a résztvevők részéről is.

Persze aggodalomra semmi ok, hiszen a „nagyoknál” sincs ez másképp: bátran kijelenthetjük, hogy mennyiség tekintetében elértük a belgiumi szintet. Nincs más hátra, mint egy kicsit minőség terén is előrelépni.

A szezon számunkra szokás szerint a tavaszi show-val indult, mely - rengeteg munka eredményeként - ismét hatalmas sikert aratott. A visszajelzések is sokkal pozitívabbak voltak a tavalyinál, gyakorlatilag a legnagyobb problémaként a szombati napi eső volt felemlegetve, ezt viszont sajnos nem tudtuk elintézni :) A kiállítás után viszont nem volt megállás: a hétvégéink november közepéig bezárólag kivétel nélkül rendezvényeken teltek el, minimum egy, de volt hogy 2, vagy 3 (!) helyen is kint voltunk egy szombat-vasárnapi blokk során a Carstyling.hu képviseletében. Mindennek meg is lett az eredménye, hiszen az újonnan érkezett felhasználóink száma a tavalyi szintet is túlnőtte: lassan elérjük az 50.000 regisztrált tagot, autók terén pedig már csaknem 10.000-nél tartunk!

A több mint 50 meglátogatott hazai rendezvény mellett külön örömet jelentett idén, hogy több nemzetközi eseményre is eljuthattunk. A sort Európa legnagyobb tuning kiállítása, a Tuning World Bodensee nyitotta, ahol kiállítókként is részt vettünk, a hazai csapat pedig igen szép eredménnyel szerepelt a nemzetközi Show and Shine megmérettetésen is. Nyár közepén Románia egyik legnagyobb showjára, a 4Tuning Fever-re kaptunk meghívást, ahol a szépségverseny zsűrijeként mutatkoztunk be, szomszédaink nem kis elismerését kiváltva. Ősszel pedig – mint már harmadik éve folyamatosan – a legnagyobb belga kiállítás, az International TuningSalon 2007 vendégei voltunk. Mindemellett partneroldalainknak köszönhetően beszámolhattunk a Hockenheim Drift Challenge-ről, valamint a júliusi King of Europe drag döntőről is.

Idén a Pioneer és a Humma csapatával karöltve egy új, nemzetközi szabályokon alapuló versenyben vállaltunk partnerséget, mely Carstyling.HUMMA Racing néven kísérte végig a 2007-es évet, mindemellett igen sok rendezvény autó szépségversenyén zsűriztünk. A szezon során többféle szabályrendszert is kipróbáltunk, melyek tapasztalatai alapján jövőre is biztos, hogy lesz Carstyling.hu Show and Shine, viszont hogy pontosan milyen formában, az egyelőre kérdéses. Ami jelenleg biztos, a 2008-as szezonnyitó show-nk szépségversenye, melyen ez alkalommal is profi belga bírák zsűrizik majd az autókat.

A március 22-24 között megrendezendő show szervezése már hónapok óta folyik, mely várhatóan egy minden eddiginél nagyobb durranás lesz: aki esetleg még nem tudná, rendezvényünk ezúttal Budapesten, a Hungexpo területén lesz megtartva, az eddigiekhez hasonló koncepció szerint - viszont mind méretekben, mint színvonalban sokkal nagyobb volumenben – minden idők legnagyobb szezonnyitójára készülünk! Már nincs sok idő hátra, tehát aki csak teheti, igyekezzen elkészülni autójával a 2008-as év legnagyobb hazai tuning-seregszemléjére ;)

Hogy igazodjunk a mondáshoz – egyik szemünk sír, a másik pedig nevet – ha az eddigiek miatt nevetünk, a sírásra az adhat okot, hogy bármennyire igyekeztünk, a hajtásban nem tudtunk kijönni ebben az évben az új verziós Carstyling.hu-val, így ez mindenképpen januárra csúszik át. Az okokat részletezni hosszadalmas lenne, az ígérgetéssel pedig már így is teli van a padlás: a lényeg, hogy egyszer készüljünk el, utána nincs megállás: rengeteg újdonságot tervezünk 2008-ra e téren is, csak győzzétek majd követni!

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves felhasználónknak, Nektek, hogy megtiszteltétek idén látogatásotokkal oldalunkat, és reméljük nem lesz ez másként az új esztendőben sem – igyekszünk továbbra is lehetőségeinkhez képest a maximumot – sőt még többet – nyújtani számotokra. Sikerekben és tuningban gazdag, az ideinél sokkal szebb Új Évet kívánunk, ma estére jó bulizást, pezsgőt és csajokat – 2008-ra pedig pontosan ugyanezt, csak még többször! ;)

Galériánkban pedig a szokásos „jól” sikerült képeinket találjátok a 2007-ről.
BÚÉK!