Egy rendkívül jó hírrel szolgál a Team FUSION Hungary a hangnyomás-versenyek szerelmeseinek. Idén is megrendezésre kerül a dB Cup-hoz hasonló versenysorozat, azonban már nem a külföldi licence alapján. Megváltozott a név Magyar Decibel Kupára és a versenyszabályzat is változott néhány pontban.

Ezeknél a változásoknál azonban figyelembe vették a tavalyi szabályokat, és igyekezték a módosításokat úgy véghez vinni, hogy a tavalyi nevezőknek ne kelljen teljesen átépíteni az autót. Az idei év sajátossága, hogy nem valamilyen nagyobb rendezvény betétprogramjaként szolgál, mint ahogy tavaly történt, hanem önálló rendezvénysorozatként kerül megrendezésre.

A versenynek készül a saját honlapja, ahol mindig naprakész információkhoz juthatnak a versenyzők és az érdeklődők is. A honlapra felkerülnek majd a versenyről készített fényképek - melyeket profi fotósok készítenek - és a nevezők bemutatkozásai is. A honlapon megtalálhatóak lesznek a versenyekről készített beszámolók és a helyezések is. Az előzetes tervek szerint 6 forduló lesz.

Ezek időpontjai:
  • április 12: Érd
  • május 3: Hatvan
  • május 24: Érd
  • június 21: Szőlősgyörök
  • szeptember 6: Érd
  • szeptember 27: Érd
Az érdi időpontok még változhatnak a helyszínnel történő egyeztetések során. Ezekről pontosabb információval február elején fogunk rendelkezni.

Addig is szívesen válaszolunk minden kérdésre a versennyel kapcsolatban. A versenyszabályzat hamarosan olvasható lesz a www.fusionhifi.hu oldalon. A kérdéseket a [email protected] email címre várjuk.