Talán nincs is olyan autó-hifirajongó, aki nem hallott még hazánkban a Team FUSION Hungary-ről. Ha valakinek azonban a név hallatán nem ugrana be azonnal, hogy kik is azok, az autójuk láttán már minden világos lesz. Igen ők azok, akik azzal a nagyon hangos Transporter kisbusszal zajonganak szinte minden magyarországi tuning rendezvényen.

A Fusion Transporter eddig is rendkívül látványos és hangos volt. Azonban a téli hónapokban jó pár dolgot megváltoztatnak rajta. A tetejére kerül egy repülőcsészealj, mellyel tovább fokozódik az UFO-s hangulat. És hogy még hangosabb legyen a „szekér” természetesen ide is kerülnek hangszórók. Az autó látványa tovább fokozódik a beépített fénytechnika és füstgép segítségével. Készül a kisbuszhoz egy nem mindennapi utánfutó, mely stílusában és színvilágában meg fog egyezni az őt vontató BASS MACHINE-nal. A vontatmány egy guruló stand lesz, természetesen a FUSION-től megszokott látványossággal és egyediséggel megfűszerezve. Ide lesz beépítve egy DJ pult és természetesen még jó néhány hangszóró. Ezzel is fokozva a látványt és a feltűnést.

Szintén a téli hónapokban kerül átépítésre a tavalyi szezonnyitón debütáló dB Drag Bogár. Sajnos az előzetes számítások azt mutatják, hogy március 22.-ére még nem lesz kész, de az idén megrendezésre kerülő Magyar Decibel Kupa hangnyomás-versenysorozat egyik nagy esélyese lesz az autó Pro 1 kategóriában.

Ebben az évben további demóautók is megépítésre kerülnek, melyek várhatóan már a Szezonnyitó Tuning Shown ékesítik a FUSION standját.

Éppen ezért nagy durranásra lehet számítani március 22-24-én, Budapesten a Hungexpón, a fiúk egy nem mindennapi tervet eszeltek ki erre az időpontra. Több autót fognak összekötni, annak érdekében, hogy biztosan ők legyenek a leglátványosabbak és leghangosabbak. A látványt tovább fokozza majd a két feltörekvő lemezlovas, akik egész nap pörgetik a legjobb lemezeket és itt tartják a legújabb maxi lemezük bemutatóját is. Egyelőre ennyit a jövőről. A többi legyen meglepetés!