Egyre közeleg az idei Carstyling.hu Tuning Show időpontja, a beharangozó óta eltelt idő óta pedig rengeteg újdonsággal is készülünk, melyeknek mától külön rovatot szentelünk az oldalon. Elsőként ismerjétek meg Drift Angel új autóját, mely nálunk debütál először a nagyközönségnek!

Aki kint volt a tavalyi szegedi szezonnyitó rendezvényünkön, biztosan emlékszik még Deborah Lopez 500 lőerős sárga Silviájára - aki pedig ült is benne, bizonyára életre szóló élményekkel lett gazdagabb. Nos, mint megtudhattuk, ez az autó csak a leányzó EGYIK drift jószága, rendelkezik ugyanis egy másik Nissan Silviával is: ez pedig egy optikailag szinte S15-é alakított S14-es, mellyel az idei szezonban fog verenyezni.


Az autó új ruhája nemrégiben készült el, a Chargespeed Japan és a Driftkits.EU alkatrész-szponzorálása mellett a , 2008-as szín egy igen élénk világoskékmely biztosan mindenütt ki fog tűnni a tömegből. Jelenleg a bukókeret és az utastér van készülőben, ezután pedig következhat az igazi nagy mutatvány, egy Corvette V8-as blokkjának beékelése a motortérbe, mely az amerikai DaftInnovations műhely segítségével válik realitássá.

Az autó végül a KW variante 3-as futóművét kapja, a beállítást pedig egy speciális szimulátorral végzik, melyet egyébként normál esetben a Forma 1-ben használnak. Elkészülte után a Sivliát Belgium legújabb tesztpályáján, a Brustem Base betonján tesztelik majd le.

Hogy szóljunk pár szót a pilótáról is: Drift Angel, mint tudjuk jelenleg Európa első számú női driftereként számontartott versenyzője, és nemrégiben kapta meg a Red Bull "Young Star" trófeáját az elmúlt két éves teljesítményéért. A budapesti rendezvényen történő debütálás után pedig a PRO Drift és az IDC bajnokságokban fog indulni. Deborah egyébként nagyon jól érezte magát a tavalyi szezonnyitó show alkalmával is, és már nagyon várja, hogy ismét a magyar közönségnek, és magyar drift-taxi utasokkal autózhasson!

Bővebben pedig március 22-24-én, a Hungexpón, az A pavilon mellett kialakított drift pályán! Addig pedig látogassatok el Drift Angel weboldalára is: www.driftangel.eu