Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Nem titok, hogy a szezonnyitó Tuning Show 2008 idén igen sok külföldi tuning céget, ennek folyományaként pedig szebbnél-szebb nemzetközi címlapautókat lát vendégül szerte Európából. Egyikük egyenesen Spanyolországból érkezik a rendezvényre, és bizonyára sokunknak ismerős lesz!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Akinek még megvan a tavaly januári TOP Tuning, bizonyára ezt a vasat sem felejtette el. A spanyol Japan Tuning - bármilyen meglepő – kifejezetten japán autók magas fokú tuningjára szakosodott. A műhely egyik legegyedülállóbb alkotása, a rózsaszín Toyota MR-2 a Basys Kft, a Pioneer hivatalos magyarországi importőrének köszönhetően ezúttal nem csak papírformában lesz megtekinthető kis hazánkban: több mint 2000 kilométert utazik, hogy a cég vezetőjével, Ismával együtt exkluzív vendége legyen a Shownak!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Ez az igazán egyedi Toyota kifejezetten show célokra, demóautónak készült így talán érthető, hogy a Japan Tuning miért nem hagyott egyetlen alkatrészt sem érintetlenül. Az autó legfőbb különlegessége a színe: a gyönyörű, kéttónusú rózsaszín-metál árnyalattal igazi Barbis fazont kapott, annyi biztos, hogy nehezen lehetne egy hímnemű egyedet elképzelni a volánnál. A komoly műanyag és karbon munkával kiszélesített karosszéria a Veilside első, és átszabott hátsó lökhárítóját köti össze, a beszállást pedig két, egymásnak ellentétes irányban emelkedő LSD ajtó segíti.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Akár egy gyönyörű nő esetén, itt sem mindegy, milyen papucsokat visel a lábán: a Toyota az ATP 19 inches, elől 8.5, hátul 9.5 széles felijein gurul, melyen a Hankook 215/35R19-es és 225/35R19-es abroncsai feszülnek. A futómű természetesen air ride segítségével működik, motorikusan pedig egy nitró szett hivatott sportosabbá tenni a gépet – már amennyire ezt az oldalát egyáltalán kihasználják spanyol barátaink.

Az utastér szintén minden létező felületen rózsaszínben tündököl, mindezt a műszerfalon festéssel, az üléseken és a textil felületeken kárpitozással értek el. Külön misét ér meg a csillagokban játszó kormánykerék is, mely a Japan Custom terméke.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Ami pedig igazán fontos, a beépített HIFI és multimédia rendszer, amely természetesen 100%-ban a Pioneer nevéhez fűződik. A legendásan kis csomagtartóval rendelkező MR-2 teljes pakolható űrtartalma egy jókora mélysugárzó áldozatává esett, mely három erősítő segítségével 8000 wattot teljesít – annyi biztos, hogy hallani fogunk felőle! ;)

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A Japan Tuning a Toyota mellett egy másik demóautóját is elhozza a Show-ra, mely leginkább a motortuning szerelmeseinek lesz igazán komoly csemege. Mindez azonban a rendezvényig legyen meglepetés!

Ne feledd tehát, a Toyota mellett még számos nemzetközi autócsodával várunk Téged is, március 22-24-én, Budapesten a Hungexpo területén, idei szezonnyitó rendezvényünkön!