Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Carstyling.hu Szezonnyitó Tuning Show 2008 egyik legkomolyabb standját az O.CT Tuning Hungária Kft. prezentálja a nagyközönség számára. Az osztrák O.CT és a német KW, WEITEC és LSD márkák hivatalos képviseleteként, a külföldi anyacégek közreműködésével olyan nemzetközi színvonalú látnivalókat hoznak a helyszínre, amelyeket még sokáig emlegetni fogunk!

A KW Gmbh és az O.CT Tuning, Európa vezető tuningcégeként mindig is nagyon komolyan adott a megjelenésre: ha valahol ott vannak, az ő standjukra biztosan minden látogató emlékezni fog. Mindezt a szemléletet, hazai rendezvényekre vetítve tökéletesen vitte tovább a magyar importőri csapat, március 22-24. között a Hungexpón azonban minden eddigi csúcson túltesznek!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Hazánkba első alkalommal hozzák el a KW világhírű mobil standját, melyet egyszerűen csak KW kamionként szoktak emlegetni. A magában is hihetetlen nagyot mutató jármű track része komoly installációvá alakítható, ami remek hátteret fog adni a Németországból érkező tucatnyi ütős demóautónak, melyek a cég minőségi alkatrészeit hívatottak bemutatni. A KW installációja mellett foglal majd helyet - nem kisebb felhajtással övezve - az O.CT tuning gépparkja, szintén nem kevés külföldi autóval. A bemutatandó autóállomány a show kezdetéig még számunkra is meglepetés, azonban néhány információ morzsa azért kiszivárgott!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az egyik fő újdonságot, a KW állítható futóművével, valamint LSD ajtó szettjével szerelt S5 jelenti majd. Az Audira szerelt alkatrészek annyira frissek, hogy még sorozatgyártásról is csak jövő időben beszélhetünk; az autó a KW termékei mellett pedig az O.CT motortuningját is megkapta, azonban hogy mindez miben merül ki, már csak élőben tudhatjuk meg.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A „kistestvér”, egy hófehér S3-as Audi, fekete O.CT felnikkel, állítható KW futóművel, 8-dugattyús fékrendszerrel, valamint komplett motortuninggal és kipufogórendszerrel emeli a stand fényét. Az O.CT által hangolt Audi nem kevesebb, mint 350 lóerőt teljesít!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A harmadik kémfotónk a hazai cég büszkeségéről, és saját fejlesztéséről, a hamarosan 10 darabos limitált szériaként realizálódó O.CT Cupra S-ről készült. A fehér-fekete árnyalatokban pompázó, 19 colos magnézium felnikkel és KW Variante 3-as futóművel szerelt, látványos motortere mellett kívül belül teljesen átalakított Seat a gyári 240 lóerő helyett mára 330-et teljesít. Az autóról bővebben itt is olvashatsz!

Mindez pedig még csak három a 12 autóból álló flottából, mellyel az O.CT Tuning Hungária Kft. gigantikus, több, mint 400 négyzetméteres standját tölti meg a profi, és minőségi tuning jegyében. Számos igen komoly meglepetést tartogatnak még számunkra, érdemes lesz tehát odafigyelni rájuk!

A többit pedig nézd meg Te is élőben, március 22-24. között a Hungexpón, a Cartyling.hu Tuning Show 2008 keretei között!