Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!


Ismét felmerülhetne a kérdés, hogy egy alapból 626 lóerős autóhoz miért kell hozzányúlni. Az exkluzív autók tuningjával jeleskedő Mansory erre a kérdésre adott egy igen csattanós választ: az általuk megálmodott koncepció kitűnő lehetőséget nyújt az SLR tulajdonosoknak néhány ezer euró elköltésére. Az autó teljesítménye valóban álomszerűen változott a nagyobb kapacitású kompresszornak, az új intercoolernek, sport levegőszűrő rendszernek és a motorvezérlő elektronika optimalizálásának köszönhetően.

A gyári 5.5 literes, V8-as brutális erőforrás a kúra után 700 lóerőt és 880 Nm nyomatékot produkál. Az 0-100km/h-ás mérvadó gyorsulási adat is a gyári változathoz képest két tizeddel javult. A Renovation 340km/h-ás végsebességével pedig tényleg minden száguldani vágyó ember igényeit kielégíti.

A brutális teljesítmény mellé agresszívebb külső is dukál. Egy SLR tekintetében ez azért nehéz feladat, de már láthattuk más tunertől is, hogy nem lehetetlen (Reintech SLR). A Mansory Renovation egy saját tervezésű, karbonból készült aerodinamikai csomagnak, és egy méretes, igen exkluzív 20”-os felni garnitúrának köszönheti új külsejét. Érdemes még megemlíteni az elől 255/30-as hátul pedig 325/25-ös (!!!) Dunlop SP Sport Maxx abroncsokat.

Végezetül a belsőtér is keresztül ment egy ízléses átalakításon: speciális bőrborítás, alumínium és karbon elemek társaságában hagyhatjuk faképnél szinte minden ellenfelünket az utakon.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!