A hétfői napon 18:00 óráig lehet autóval regisztrálni a március 22-24-i Tuning Show 2008 tuning-találkozójára! Aki bemutatni/versenyeztetni jön autóját, regisztráljon, egyébként nem fog tudni autóval részt venni a rendezvényen! Aki pedig már regisztrált, itt olvashatja a további információkat, valamint a rendezvényen történő részvétel menetrendjét.

Tuning találkozó


A szezonnyitó Show immár hagyományosan ad otthont Magyarország legnagyobb tuning találkozójának, melyen több száz hazai, és az évek elteltével mind nagyobb számú külföldi tuning autó vesz részt. A találkozóra rendezvény szabad téri területein kerül sor, a résztvevő autók mindegyike nevezhet a Show nemzetközi autó szépségversenyén, valamint a Pioneer-HUMMA évadnyitó hangnyomás versenyén, mely programok a rendezvény mindhárom napját kitöltik.

FIGYELEM! AZ ALÁBBIAK KIZÁRÓLAG A TUNING TALÁLKOZÓRA / AUTÓ SZÉPSÉGVERSENYRE / HANGNYOMÁS VERSENYRE ÉRKEZŐ AUTÓSOKRA VONATKOZNAK! AKI LÁTOGATÓKÉNT ÉRKEZIK, BÁRMIKOR JÖHET, ÉS A KÜLSŐ PARKOLÓKBAN TUD MEGÁLLNI!

A találkozóra bárki jelentkezhet, aki átalakított autóval rendelkezik. A részvétel feltétele a találkozó szabályainak elfogadása, valamint az előzetes regisztráció, mely a regisztrációs űrlap kitöltésével valósítható meg.

Regisztrálásra a hétfői napon 18:00 óráig van lehetőség! Aki bemutatni/versenyeztetni jön autóját, regisztráljon, egyébként nem fog tudni autóval részt venni a rendezvényen!

Carstyling.hu & myVIP Show and Shine


A Show első két napján (március 22-23.) a külső területeken az optikáé lesz a főszerep, a megjelent autók mindegyike részt vehet a show szépségversenyén, melynek elbírálását az utóbbi évekhez hasonlóan szakavatott belga tunerek végzik majd!

A nevezés teljesen ingyenes, viszont feltétele a 2008-as Carstyling.hu klubkártya megléte, mely természetesen a helyszínen is megvásárolható. Nevezni a B pavilonban, a Carstyling.hu standjánál tudtok majd. Számos kupával, és értékes díjakkal várjuk tehát jelentkezéseket!

A versenyen résztvevő autók várható nagy száma miatt, a Show and Shine megmérettetés két napos lesz: nevezésre, valamint az előselejtezőre szombaton (március 22.) 13:00-17:00-ig kerül sor. A bírák által itt kiválasztott autók juthatnak tovább a döntőbe, melyek szélvédőjét a zsűri matricával jelöli meg. A matricával minden kiválasztott autó és tulajdonosa vasárnap (március 23.) ingyen jöhet be a rendezvényre, és vehet részt a döntőben. A döntőben helyezést elért autók és tulajdonosaik pedig ingyenes belépést kapnak a hétfőn (március 24.) esedékes díjátadó gálára – lásd lejjebb.

Az idei Show and Shine megmérettetés kiemelt támogatója a myVIP, hazánk második legnagyobb online közösségi portálja!

Pioneer-Humma hangnyomás verseny


A Show második napján (március 23.) kerül sor az év első nagy hangnyomás versenyére. A Pioneer és a HUMMA (Magyar Mobil Média Szövetség) együttműködésével kezdetét veszi
a „Pioneer-HUMMA Magyar Autóhifi Bajnokság 2008”.
Az elért eredmények természetesen beleszámítanak az éves versenybe, tehát pontszerző fordulóról van szó.

A versenyek az előző évekkel megegyezően a hivatalos európai (EMMA) szabálykönyvek szerint kerülnek megrendezésre. A szabálykönyveket, a versenyzéssel és a Válogatottal kapcsolatban további információkat a megújuló www.humma.hu oldalon találsz. Nevezni vasárnap, a kültéren felállított Pioneer sátornál tudsz majd!

A nevezők számától függően, a mérés átcsúszhat a hétfői (március 24.) napra, ez esetben a meg nem mért nevezők természetesen díjmentesen jöhetnek be a rendezvény területére. Amennyiben mindenkit sikerül megmérni vasárnap, a díjátadóra is vasárnap kerül sor a szokásos, Pioneer-os keretek között.

Show and Shine díjátadó gála


Idén a díjátadási ceremóniának is megadjuk a módját, méghozzá nem is akárhogyan! Az ünnepség a FUEL Car Catwalk színpadán történik majd, melyre a díjazott autók egyenként gurulnak majd fel, tulajdonosaik pedig egy rövid interjút adhatnak speakerünknek a közönség, TV-k, számos hazai és nemzetközi magazin kameráinak kereszttüzében!

A tunerek munkáinak elismerésére igen nagy hangsúlyt fektetünk, mely mind a díjazásban, mind pedig a jutalmazás mikéntjében is megnyilvánul majd. A verseny keretei között, szokás szerint profi és amatőr kategóriában összesen 67 kupát és értékes díjakat fogunk kiosztani!

Bejutás a területre


A tuning találkozóra történő megérkezésre mindhárom napon reggel 8:00-tól 13:00 óráig van lehetőség, a később érkezőket sajnos már nincs módunk beengedni! A gyors bejutás érdekében megkérnénk mindenkit, hogy a belépőjegyek árát, a klubkártyákat lehetőleg még a kapu előtt készítse elő! Autóval a találkozó területére a következő bejáratokon tudtok bejutni:

Március 22. 23. 24 -én: az EXPO térről, a Galopp lóversenypálya felől nyíló kapun keresztül

A Galopp kapu a VIP bejárat felé vezető út mentén található, melyre az Albertirsai útról tudsz felkanyarodni. A rendezvény idején mindez ki lesz táblázva, csak követned kell a "Show and Shine" feliratú táblákat, mindemellett természetesen személyzetünk is segít az eligazításban!

A kavarodások elkerülése végett segítségként lásd továbbá a térképet és a fényképeket ezen az oldalon!

Az autókat a beérkezésük sorrendjében helyezzük el, a csarnok udvarának erre a célra fenntartott – kavicsos és betonos - területein, melyet klubok és a versenyek tekintetében is felosztottunk. A kapott helyet az autók 17:00-ig nem hagyhatják el. Ez alól természetesen kivétel a hangnyomás mérésre történő besorolás. A kivonulás mindkét napon 17:00-tól, rendezett keretek között történik. A külső kiállítói területet zárásig (19:00) minden autónak és látogatónak kötelező elhagynia. A rendezvény területén megengedett maximális sebesség 20 km/h!

Mivel idén bőven van helyünk, mindenki el fog férni, minden eddigi jelentkezést elfogadtunk. Nem győzzük hangsúlyozni, a találkozón autóval történő részvétel feltétele az előzetes regisztráció! Aki még nem tette meg, hétfőig sürgősen regisztráljon !

Aki pedig már túl van rajta, ne csodálkozzon, ha mindezt még egyszer e-mailben is megkapja ;)

Autómosás

Amennyiben az autódat lemosatnád a beállás előtt, figyelmedbe ajánljuk partnereinket, a Ficsór autómosókat, akik a minőségi tisztítás mellett Hungexpo közvetlen közelében található mósóikban akcióval várják a Showra érkező autósokat!

Hivatkozz a Tuning Show-ra, és az 1300 Ft-os aktív habos külső mosás mellé viaszos öblítést is ajándékba kapsz, 400 Ft értékben!

A mosókat a következő címeken találod meg:

1106 Budapest, Fehér út 7
Tel: 061-261-11-22
Fax: 061-262-66-10

1106 Budapest, Keresztúri út 76
Tel : 061-261-86-36
Fax: 061-261-86-37

A pontos elhelyezkedést, valamint minden további infót megtalálhatsz a www.ficsor.hu és a www.tuningfelni.hu címeken!

Várunk szeretettel Téged is március 22-24-én a Hungexpón, szezonnyitó rendezvényünk keretei között!