Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Bentley Continental GT egy alapból is tökéletes autó a maga 552 lóerős 6.0 literes twin-turbós V12-es aggregátjával. Számos tengerentúli híresség tudhat ilyen típust saját autó arzenáljában, többek között a híres-neves művésznő, Paris Hilton is ilyen autóval töri a szerencsétlen parkoló autókat.

Biztosan Paris kisasszonyt is boldoggá teszi a Japán AST tuning csapta által készített GT Continental tuning csomag. A virágokkal tarkított arany külsőt szerintem csak hozzá hasonló celebek számára készíthették. Ki más költene temérdek pénzt egy ilyen brutális teljesítményű, de ugyanakkor virágos motorháztetejű autóra :D

Szerencsére a külső nem csak a virágokban különbözik a gyáritól. Az ASI egy igen impozáns karosszéria szélesítést is eszközölt a gépen, a látvány pedig - a virágokat leszámítva - igen ütős.

Bár a japán tuning csapat által prezentált teljesítménynek köszönhetően még ezek sem zavarnának: a nagyobb turbók, új kipufogórendszer és a vezérlő elektronika átprogramozása után a teljesítmény eléri a 800 lóerőt!!! Utolsó simításként pedig, a nagyobb teljesítmény miatt a váltó is megerősítésre került.

Az ASI Tetsu GTR erősen limitált 29-es példányszámban lesz elérhető majd a kiváltságosok számára.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!