Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az angol Alfa specialista Autodelta legújabb alkotása egy vadi új Alfa Romeo 159 JTS átalakítása. Egy ízléses optikai csomag, valamint egy kompresszor felszerelése után az autót Autodelta 159 J4 2.2 C-re keresztelték.

Az elnevezés nem véletlen: a gyári 185 lóerős 2.2 literes erőforrás izmosításának kulcsa - szokás szerint - egy Rotrex kompresszor, mindemellett a szívó oldal teljes átdolgozása, NGK Iridium sport gyújtó gyertyák, valamint a motorvezérlő elektronika optimalizálása gondoskodnak a plusz pacikról. A végeredmény pedig kereken 60 extra lóerő és ugyanennyi nyomaték - ezzel a 245 lóerős és 290 Nm-es teljesítménnyel bizonyára számos "sport szívvel" rendelkező rajongó elégedett lesz.

Az új külső megalkotása során elsősorban a tökéletes aerodinamika volt a célkitűzés. A feladatot az Autodelta tökéletesen teljesítette: átszabott első és hátsó lökhárítók, új küszöbök és néhány apróság alkotja az Alfa 156 JTS kozmetikai csomagját. Az összhatás pedig vérbeli Alfás: semplecimente bello - egyszerűen szép.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!