Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A jelek szerint a hatos a befutó szám az idei SEMA show kiállítói között. Ahogyan teszi azt a Toyo Tires, a Scion szintén hat kiállítandó autót jelentett be a világ legnevesebb tuning seregszemléjére. A húzó típusokat felsorakoztató galerit három egyedileg módosított xB és három tC alkotja majd.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az xB-ket a Scion külsős tuningcégeknek adta ki, akik három, egymástól igen különböző koncepciót valósítanak meg a novemberi show-ra. Az elsőt a Westfalia Volkswagens kapta, a csapat egy túragépet álmodott a hobbiterepjáróba. A 15 centivel alacsonyabbra vágott tetővel, porig ültetéssel és a hatalmas légterelőkkel extrémebb vonalat Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!ütött meg a Salt Flats gárdája. A versenybuszhoz motorilag TRD kompresszor, a kitisztított utastérhez pedig bukóketrec és sportülések is tartoznak. A legérdekesebb elképzelést Kenton Parker prezentálta, aki afféle amerikai Üvegtigrist álmodott az xB-be. Egyelőre a Roach Coach (kb. kis parki büfét jelent angolul) koncepció áll a legkevésbé kidolgozott formában, de minden bizonnyal a legnépszerűbb lesz a látogatók körében.
Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!
A három tC a cég saját versenye, a Scion Tuner Challenge dobogósai közül kerül ki, a győztest pedig szintén a nagy eseményen hirdetik majd meg. A bejutottak között a Fast Eddies Garage retro hangulatú, a Fatlane DTM stílusú, valamint egy egyéni „vállalkozó”, John Pangilian meglehetősen gyilkos koncepciója szerepel.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A hat bejelentett verzión túl még számos egyedi márkatárs virít majd a Scion standjánál, köztük, ami igazán érdekes lehet, egy vágott tetős xD. Ez pedig mint tudjuk, ebben az esetben nem egy emós hangulatjelet jegyez. További részletek a galériában!