A mifelénk annyira nem ismert amerikai 0-60 Magazine is az idei SEMA Show kiállítóinak névsorát gazdagítja. Kiállítandó autójuk pedig egy exkluzív Lexus IS F sport limuzin, mely optikai csomaggal és ütős teljesítmény kúrával gyarapodott.

Az agresszívebb megjelenésért karbon motorháztető, egyedi lökhárítók és karosszéria elemek, és egy ütős 19”-os Yokohama Advan Racing RZ felni garnitúra gondoskodik. A látványhoz illő teljesítmény érdekében Greddy MP92-es turbófeltöltővel, egyedi kialakítású levegőszűrő és kipufogó rendszerrel látták el a "kis" Lexus-t. Sajnos konkrét számadatokkal nem szolgálhatunk, de Las Vegas-ban vélhetőleg már mindenre fény derült azóta.

A sportosabb vezetési stílusnak kedvez továbbá az átalakított futómű, valamint a nagyobb teljesítményű, elől 372 mm-es hátul pedig 355 mm-es tárcsákkal szerelt fékrendszer.

Az USA 100 km/h-ás sprintjéről elnevezett magazin koncepciója mellett még számos IS F elképzeléssel találkozhatunk majd az idei SEMA Show felhozatalában. Ezekről természetesen mi is igyekszünk majd a közeljövőben beszámolni.