Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A németek egyik legismertebb tuning-óriása, a Brabus a világon elsőként kínál csomagot elektromos autó számára. Az zéró emissziós járművekre készülő kitekhez egy új logót is kitaláltak, mely a megszokott felirat egy villámmal aláhúzva.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Mivel még az elektromos motorok fejlesztése is mondhatni gyerekcipőben jár, aligha lehet elvárni, hogy rögtön teljesítmény-növelő kúrát kínáljanak, tehát maradtak a jól bevált sportosításnál. Hogy ez sikerült-e vagy sem, hát az ízlés kérdése. Rögtön szembetűnik a matt fehér festés, amit csak elől és hátul szakít meg egy-egy fekete elem. A front karbon beömlőt és koptatót kapott, hátul pedig ugyanebből az anyagból találunk diffúzort és egy leheletnyi szárnyat. A lámpákat erősen beburkolták fehér szemöldökökkel és hátterekkel.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Mivel az autónak nem erőssége a hangja, úgy gondolták, érdemes ezen is tuningolni. Beépítettek egy rendszert, mely a V8-as motorok dübörgését vagy akár a versenyautók vonyítását is le tudja utánozni. Ez még rendben is lenne, de emellett még 2 opció, a „Beam” és „Warp” nevű futurisztikus hangok közül is választhatunk, olyan, mintha egy Star Trek epizódból kerültek volna elő. Ennyi erővel lehetne egy mikrofon is az utastérben amibe a vezető saját belátása szerint berreghetne vagy visíthatna kedvétől függően.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Másik két „újítás” az Audikról jól ismert és sokak által előszeretettel használt LEDsor, valamint a halvány lila alsó neon. Személy szerint én nem értem, hogy egy elektromos autóra miért kell olyan dolgokat applikálni, amik csökkentik a megtehető kilométerek számát.

A külső beavatkozások közül legjobban a felnit találták el, mely nem más, mint a saját gyártmányú Monoblock S, elől 18, hátul 19 colos változata, Pirelli P Zero Nero gumikkal burkolva.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A belső sem gyári, alcantara és bőr kombinációval találkozhatunk az utastérben. A fehér szegélyek kitűnően passzolnak az autó színéhez, a komfortérzetet pedig tovább növeli, hogy még a padlót is bőrrel borították.

A nagyérdemű kétes érzésekkel fogadta az új csomagot, sokan csalódásukat fejezték ki vele kapcsolatban, de ez még változhat, ugyanis a hivatalos debütálás még csak most következik a november végi Essen Motor Shown.