Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Volkswagen házi tuning csapata, az Individual ezúttal az Electronic Arts-al fogott össze, hogy közösen egy számítógépes játékból a valóságba ültessenek át egy koncepciót. A játék természetesen nem más, mit a Need for Speed legújabb, Undercover kiadása, az autó pedig a VW egyik legjobban sikerül példánya, az új Scirocco.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Külsőleg a teljes spoilerezés mellett az egyedi festés a legfeltűnőbb, a kasztnin fekete és narancssárga szín találkozik, valamint számos, az NFS-ből kiragadott paintbrush is díszíti az autót. Nagyszerű választás volt a 19 colos fekete felni, melyre 235/35-ös gumik kerültek. A mechanikai átalakítások kifulladtak a Golf R32 első tárcsáiban és egy KW felfüggesztésben.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A belső még vadabb átalakításon esett át, hiszen a kocsi hátulját teljesen kikukázták, hogy beférjen egy 32 colos és 2 db 19 colos Samsung monitor, melyekhez természetesen X-Box konzolok kapcsolódnak, számszerint három. Az autót hol máshol, mint az Esseni Motor Show-n fogják bemutatni, érzésem szerint sokat nem lehet majd látni belőle a szüleikkel érkező gyerekek kontrollerekért folytatott ádáz küzdelme miatt.