Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Vannak cégek, akik nem lőtték el előre a puskaport, és az igazi nagy meglepetésekkel kivártak Essenig. Így tett a német tuning-guru Rieger is, aki új Sciroccohoz készített programjához semmiféle előzetes infót nem jelenített meg, egészen a kiállításra történő bepakolásig. Így a bomba a helyszínen robbant. Ráadásul nem is egy!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Hasonlóan az 1992-ig gyártott legendás modellhez, a Rieger az új Scriocco-t is különös figyelemmel kísérte. Az autót optikailag szélesítő szetthez több különböző első és hátsó lökhárítót kínál, így minden tulajdonos ízlésének és vérmérsékletének megfelelő optikát választhat autójához. A csomag pedig háromféle, kifejezetten a típushoz kínált 19 és 20 hüvelykes garnitúrával egészíthető ki.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Egységesen a csomag része a tetőspoiler, a négyvégződéses kipufogórendszer, valamint az ültető rugó szett, a demóautókat továbbá LSD ajtókkal is felszerelték. A módosított Scirocco-felhozatal egytől egyig a manapság oly divatos fehér színben pompázik, a hasonló fényezésű, valamint az antracitszürke felnikkel szerelve pedig az egyik legharmonikusabb kiegészítést képviselik a közkedvelt típushoz.

Több évtizednyi múlttal a szakmában pedig mindez el is várható.