Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Heffner Performance név szinte összeforrt már a brutálisra tuningolt autókkal, hála az általuk fejlesztett ikerturbós rendszereknek. A komolyságot legjobban talán a Dodge Viperhez készített kitjük mutatja, mellyel akár 1800 lovat lehet szorítani a motorháztető alá. Korábban már beszámoltunk a cég által megvadított 930 lovas Gallardoról, ezúttal pedig egy Ford GT-t vettek kezelésbe.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A tulaj, Jason Heffner még 2006-ban találkozott Camilo Pardoval, a GT vezető designerével. Akkor is egy hasonló projecten dolgoztak együtt, melynek eredményével Camilo rettentően elégedett volt. Nem is volt kérdéses, hogy összedugják majd később is a fejüket egy újabb izmosítás érdekében.

2 évre rá meg is szültetett az újabb tehetség, a 900+ lovas Ford GT Camilo Edition. Az autó 320 km/h-ra mindössze 19 másodperc alatt gyorsul, míg a negyed mérföld célvonalán 240-el száguld át.

A szemmel is látható átalakítások közül a legfeltűnőbb a régi versenyautók külsejét idéző festés, valamint a koromfekete BBS felnik, melyek alól kivillannak az igencsak indokolt Brembo fékek. Belül ez esetben is a mai Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!meghatározó trendet követték, azaz alumíniumot és krómot szórtak szét nagy mennyiségben, még az ülések háttámlájába is jutott belőlük.

Az autót a szeptember 10-től 13-ig tartott vegasi Ford National Rally III nevű eseményen mutatták be, ahol leleplezése után pár perccel már meg is találta új gazdáját egy feltehetően jelentős vagyonnal rendelkező gyűjtő személyében. Neki egyébként ez lesz az ötödik GT a garázsában.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!