Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az elsősorban Opelek teljesítmény tuningjával foglalkozó Lexmaul ismét hallatott magáról. Az egyik legsportosabb Opelt, a legújabb GT-t vették kezelésbe, nem középiskolás fokon.

A Lexmaul GT igen impozáns teljesítménnyel lett felvértezve. A gyárilag 264 lóerős és 353 Nm-es 2.0 literes turbófeltöltővel rendelkező kis méregzsák új kipufogó rendszer, valamint a vezérlőelektronika optimalizálása után 48 pacival és 87 Nm-rel izmosodott. Figyelembe véve az autó gyári 5,7 másodperces 0-100km/h-ás gyorsulását, a megnövekedett teljesítménnyel igen komoly ellenfélnek számít a közúton, illetve akár a versenypályákon is.

Látvány tekintetében - mint már megszokhattuk - most sem estek túlzásokba. Ennek fényében hozták a kötelezőt egy 30 mm-es ültetésű sportfutómű, valamint méretes, elől 255/35R20-as hátul pedig 255/30R21-es abroncsokkal szerelt Schmidt Revolution CC-Line alufelni garnitúra kombinációjával.

A végeredmény egy, a felső kategóriás aszfaltszaggatóknál jelentősen olcsóbb, de teljesítményben mégis igen versenyképes sportautó.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!