Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az Aston Martin Vantage és az SLR Volcano után, az eredetileg leginkább BMW tuningjairól ismert Hamann Motorsports ismét a legfelső kategóriával folytatja a sort. Új kiszemeltjük a már több tuningcég által is megvadított Bentley Continental GT, valamint a GT Speed, melyről az első képek már napvilágot is láttak.

Az alaphelyzetben is igen vonzó adatokkal rendelkező típus V12-es erőforrása gyárilag 600 lóerőt teljesít, melyet a Hamann – az eddigiekből kiindulva – legalább egy százassal megtold majd. Bár pontos adatok egyelőre nincsenek, az előzetes szerint a teljesítménynövelés mellett súlycsökkentés, valamint futómű terén is extra sportosság várható.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Amit már most láthatunk, az új optikai-aerodinamikai csomag: komplett első és hátsó lökhárítókkal, küszöbökkel, szolid hátsó légterelővel, valamint természetesen a Hamann 22” garnitúrájával az eddig látott alkotások egyik legszebb darabját hozták össze. Az utastér pedig karbon berakásokkal, Hamann logós pedálokkal és váltógombbal kapta meg azt a bizonyos szükséges pluszt.