Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Mine’s a legelső tuning cégek között volt, akik utólagos alkatrészt gyártottak a Nissan GT-R-hez. Gyakorlatilag szinte mindenkit megelőzve, már2007 végén kihozták rozsdamentes kipufogórendszerüket, valamint állítható futóművüket a típushoz. A cég azóta sem tétlenkedett, a Tokiói Autószalon pedig remek alkalom volt mindennek prezentálására.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Partnercégével a Mooncraft-tal együttműködve karbon elemek egész sorát hozták ki a típusra. A szett a fékeket hűtő nyílásokkal felszerelt első lökhárító toldatból, hűtőmaszkból, légterelő lapokból, motorház- és csomagtér tetőből, valamint néhány apróbb kiegészítőből áll össze, úgy, mint a hátsó szárny kiegészítése, a szintén karbon szelepfedél takaró elem, valamint a Type II aero tükörborítások.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A sárvédő elemen található kívánságlista szerint a demóautót jó néhány külsős cég alkatrészeivel is megrakták, így a Rays 20 hüvelykes görgőivel – Bridgestone Potenza 255/40ZRF20 abroncsokkal szerelve – mindemellett a Sach kuplungja, és a Hyperco ültetőszettje került felszerelésre, az utastérben pedig a Sparco sportülései figyelnek.