Mint azt már sokan tudjátok, a híres BASS MACHINE idén már nem szolgál a FUSION fiúk seregében. Fájó szívvel ugyan, de kénytelenek voltak megválni tőle. Ennek több oka van, de a legfontosabb, hogy új ötleteiket már nem tudnák megvalósítani vele.

Az elmúlt két évben számos pozitív és negatív visszajelzést is kaptak az autóval kapcsolatban. Ezeket utólag is köszönik, és az új autó építésénél mind-mind figyelembe veszik majd. Bizony a negatív kritikákra is figyelnek: ez sokak számára (főleg a kiállító társak számára) üdvözítő lesz. Azonban a fiúk nem tudnak kivetkőzni önmagukból és ez sem lesz halkabb az elődjénél. Sőt!!!

Viszont az új „gépcsoda” rengeteg olyan újdonságot fog tartalmazni, melynek segítségével akkor is látványos és figyelemfelkeltő lesz, ha „halkan” szól a zene. A tervezésnél szabadjára engedték a fantáziákat, és valami olyannal próbálkoztak meg, melyet kis hazánk és talán még Európa sem látott. Ez azok számára, akik ismerik a Fusion hazai csapatát, nem is meglepő, hiszen a Transporter is újdonság volt. Előttük nem volt jellemző, olyan demó autót építeni, amit egészen közelről (belülről) meg lehet csodálni. Mondjuk, azóta sem lepték el a kiállításokat az ilyen gépek, igaz ez nyugaton sem elterjedt. Pedig hát ilyen az emberi természet, szereti nézni a szépet, a jót, de még inkább szereti megtapasztalni azt. Az idei gép is ilyen lesz. Mindenki megtapasztalhatja milyen is az, amikor igazán dübörög a zene.

És hogy ez miért lesz más, mint az elődje? A Transporter építésénél nem volt különösebb koncepció: „Építsünk egy nagyon-nagyon hangos autót.” Mondjuk ez össze is jött. Azonban az elmúlt évek, és jó pár autóépítés során sokat tanultak saját hibáikból is, és belátták, hogy ez nem elég. Így az új autó, már komoly koncepció alapján épül. Most mindenki gondolhatja magában, „Ez miért lenne újdonság? Mások is tervek alapján építik a bemutató autóikat.”. Ez így van. Ám, amiben ez eltér, az a téma. Nem egyszerűen egy szép és hangos autót építenek, remek tervek és az aktuális trendek alapján, hanem egy konkrét témát dolgoznak fel az építés során. Ehhez igazodik a külső és a belső megjelenés is. Az autó debütálása az áprilisban megrendezésre kerülő Cartstyling.hu Tuning Show 2009 rendezvényen várható és utána a csapattól megszokott előfordulási sűrűséggel lesznek jelen az ország autós rendezvényein.

Addig is mindenkinek jó készülődést kívánunk!