Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az idei Carstyling.hu Tuning Show minden eddiginél nemzetközibb felhozatalának egyik jelentős részét a meghívott német tunerek teszik majd ki, akik BIG VIP TOUR elnevezés alatt, több mint 50 autós konvojjal érkeznek hazánkba. Ismerkedj meg közelebbről néhány résztvevővel!

Beetle California
Volkswagen Bogár a’la Markus


Markus csapata, a „Coches Locos” kíséretében érkezik hazánkba. A hangzatos név annyit tesz: „Őrült Autók”, amit az általa épített Beetle Cabrio teljes mellszélességben alá is támaszt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A spanyol égisz ellenére „California” névre keresztelt, egykoron hófehér fauvét egyedileg gyártott lökhárítókkal és küszöbökkel szerelték fel, melyeket ezután teljesen összedolgoztak a kasznival. Mindez párosítva a malomkeréknyi Lexani 20” króm felnikkel, a peres gumikkal, majd porig ültetve az air ride futóművel, már szinte Hot Rodos kinézetet biztosít a kabriónak. Markus azonban nem elégedett meg ennyivel: a kaszni teljes felületét saját tervezésű, piszokmód hangulatos air brush mintákkal borították el. A nonfiguratív fő motívumok mellett összesen öt lenge ruházatú hölgyemény néz vissza ránk kéjesen, mindemellett a hátsó rendszám is a festékpisztolyozás gyümölcse.

A feeling az utastérben is folytatódik, a Recaro sportüléseket, valamint az összes kárpitot – beleértve a hátsó üléseket, könyöklőket, konzolokat, de még a szőnyegeket is – egyedi sötétkék-fehér színben bőrözték. Nem menekült a műszerfal sem az optikai kúra elől, az üvegszálból kialakított felületekben kaptak helyet az LCD kijelző, az órák, valamint az Alpine fejegysége, mely egy nagyteljesítményű, nyolc hangszórós hifi rendszer megszólaltatásáért felelős.

Golf IV GTI by Stephanie

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A többszörösen díjnyertes GTI metálvörös, kompletten letisztított kaszniját elől 2.5, hátul pedig 5.5 cm-el szélesítették ki, hogy helyet adhasson a 20 hüvelykes, Swarovski kristályokkal kirakott Omega Genesis felni garnitúrának, melyre a Pirelli 225/30ZR20-as abroncsait húzták. Sprinter hűtőrács, morcosított motorháztető, valamint L.S.D. ajtószett gondoskodnak az egyedi megjelenésről, hátul ledes, elől pedig nappali fénnyel ellátott lámpatestek foglalnak helyet.

Az utastér Recaro sportüléseknek, valamint egyedileg készített, kétrészes hátsó ülőhelynek ad területet, mindezt a konzolokhoz és a műszerfalhoz hasonlatosan, fehér bőr / vörös Alcantara párosítással vonták be. Az összes műanyag és fém elemet fehérre fújták, és amit csak lehetett – női autóról lévén szó – Swarovski kristályokkal raktak ki. Hasonló stílusban épült meg a motortér borítás, valamint a csomagtéri hifi installáció is, mely Rockford Fosgate komponensekből került kialakításra.

Trabant 601 Roadster by Alexander

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Roadster szériát bizonyára mindenki sejti, hogy nem adtak ki a hajdanában oly’ népszerű márkából, így sejthető, hogy Alexander Trabantján sem csak a lilás flip-flop fényezés az érdekesség. Az autó 1,1 literes kombiként látta meg a napvilágot, a profi lemezmunkának köszönhetően azonban igazi csajozós nyári verdává avanzsált.

A kerékjáratokból, a típus alatt brutálisat mutató, 15” polír felnik villannak elő, melyekhez a Koni sportfutóműve húzza közelebb a kasznit. Motorilag a Wartburg 1.6 literes MPI aggregátja került beszerelésre, a gázelvezetésről pedig saját gyártású sport kipufogórendszer gondoskodik- az így elért teljesítmény nem kevesebb, mint 114 lóerő!

Az utastér az ötsebességes sebváltó mellett Porsche üléseket, Bentley bőrkárpitozást, valamint high end multimédiát rejt, Pioneer DVD lejátszóval, navival, és két LCD kijelzővel. Ezzel a Trabanttal szállni tényleg élvezet!

Mindez pedig csak egy szerény ízelítő a Tuning Show 2009 népes külföldi felhozatalából. Hogy kik lesznek még? Gyere, és nézd meg Te is élőben, április 11-13. között Budapesten, a Hungexpón!