Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A BMW-tuning guru G-Power ismét elővette az M6-osra épülő Hurricane csomagját, és az eddig csupán 635 lóerőt teljesítő gépből egy még gyorsabb és erősebb utcai harcost faragott. Az alapot a még az M5-öshöz készített 730 lovas, ikerturbós V10-es képezte, mely a finomhangolásnak köszönhetően, az új kaszniba kerülve már 20 lóerővel többet teljesít. Az így elért 370 km/h-ás végsebességgel pedig a kék M6 már nem más, mint a világ leggyorsabb BMW kupéja, melyet – bizonyára oldalunk tiszteletére :) – el is neveztek Hurricane CS-nek.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A fékerőről 380 mm átmérőjű karbon-kerámia tárcsák, valamint 6-dugattyús nyergek gondoskodnak, futómű terén pedig a G-Power állítható magasságú szettje került felszerelésre, elől-hátul stabilizátorok kíséretében. Felnik terén a cég 21 hüvelykes, Silverstone Diamond garnitúrájára esett a választás, elől 255/30ZR21, hátul 295/25ZR21 Michelin Pilot Sport abroncsokkal.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az autó komplett optikai-aerodinamikai szettet is kapott, mely kiszélesített küszöbökből, lökhárítókból, szellőzőkkel tarkított motorháztetőből, valamint egy hátsó szárnyból állt. Odabent – az üléseken túl – 400 km/h-ig skálázott fordulatszámmérő, karbon betétek, valamint egy márkás bőrbe bújtatott sportkormány gondoskodik a maximális sportosságról.

A G-Power M6 Hurricane CS ára 360.000 Eurónál (kb. 105.000.000 HUF) kezdődik.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!