Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Inferno Beach Party 2009 néven került megrendezésre a ClubSEAT idei nyári találkozója. A tavalyi Euroringes, inkább a sportról szóló történést ebben az évben egy nyugisabb, pihenősebb treffen váltotta fel, mely az ilyenkor szokásos programokkal várta a nagyérdeműt – nem utolsósorban pedig a Roxy Beach és az alig 20 méterre lévő Balaton gondoskodott a megfelelő hangulatról.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A helyszín ideális választásnak bizonyult a 2-300 autó, valamint a velük érkezett résztvevők számára. Az Ezüstpart kissé kopottas, de a célnak tökéletesen megfelelő szállodái, valamint a hangulatosan kialakított Partistrand három napon keresztül várta a látogatókat autókkal, programokkal, na és persze folyamatos talpalávalóval, melyet többek között a Roxy neves DJ-i szolgáltattak.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Bár az Inferno Tour márka független találkozónak készült, azért még mindig a SEAT-osok voltak többségben: a hátsó parkolóban szinte csak ezzel a márkával találkozhattunk, a kiállítók, valamint a Fusion hangnyomás versenyre érkezők körében lelhettünk fel „betolakodókat”. A legtöbben a szombati napon voltak, a programok zömére, sőt a díjátadókra is ekkor került sor.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A szombat abból a szempontból is érdekes volt számunkra, hogy az erre a napra szervezett Flúgos Futam - 0815 utolsó állomása is a rendezvényen volt, ahol a plusz pontokért standunknál kellett különféle feladatokat megoldani, az autó-körbefutástól a medencébe ugrásig. Csaknem 80 versenyző teljesítette a feladatokat, egyébként kivétel nélkül, meglepően jó hangulatban érkeztek a sátrunkhoz.

Mindez egyébként az egész rendezvényre is igaz volt, bár nem giga-show-t, egy nagyon hangulatos, elsősorban nem feltétlenül az autókról szóló találkozót hozott össze a ClubSEAT csapata. Kíváncsian várjuk, jövőre mi az „ördögöt” találnak ki... :)