A legmagasabb kategória tuningjára szakosodott brit MWDesign a napokban hozta nyilvánosságra legújabb programját, melynek ezúttal az Aston Martin V8 Vantage esett áldozatul. Az előzetes kép alapján bátran kijelenthető, hogy az eddigi egyik legszebb átalakítás született meg a típushoz.

Illetve csak születni fog, hiszen a kép láthatóan még Photoshop állapotában van – ez azonban a vancouveri cég egyik fő ismertetőjegye is, hiszen minden egyes termékükről profi grafikát készítenek, mielőtt akár egy csavart legyártanának hozzá. AZ MW Vantage igen komoly aerodinamikával kecsegtet, a hírek szerint pedig motorilag sem lesz piskóta a gépsárkány. Bizonyára a hófehér fényezésre utalva, igen egyedi nevet is választottak a koncepciónak: Helvellyn Frost, ami egyébként Anglia egyik ismert hegyét jelöli.

A cég a kanadai Modular Wheels hivatalos beszállítója, így nem csoda, hogy az autó alá 20 hüvelykes, Modular M14-es kovácsolt garnitúrát terveztek, Michelin Pilot Sport - elől 225/35/20, hátul 285/25/20 - abroncsokkal. Az ültetésről pedig a H&R állítható futóműve gondoskodik majd. Optikailag a felnihez passzolva néhány matt fekete stíluselem került felszerelésre, köztük a hűtőrács és az oldalsó szellőzők rácsai.

Teljesítmény terén komplett verseny kipufogó rendszer, valamint chiptuning hívatott a lóerők számát 445-ig növelni, a gyári 420-ról.