Még csaknem három hónap van hátra a legnagyobb amerikai tuning-seregszemleként számontartott SEMA Show-ig, az első hírek azonban már most kezdenek kiszivárogni a kiállítás felhozataláról. Idei első versenyzőnk - az egyébként kipufogókat és légszűrő rendszereket gyártó - CGS Motorsport, aki American Flatback név alatt egy átlagosnak semmiképpen sem nevezhető Mustangot visz Las Vegasba.

A Roush bodykitjét viselő, külsőleg igencsak átszabott izomautó matt szürke fényezést kap, melyen – a beszállítókat megemlítendő – maximum néhány matrica szerepel majd. Felnik szempontjából egy garnitúrányi 22 hüvelykes Colorado Racing görgőt pakolnak a kocsi alá, a fényezéshez passzoló árnyalatban.

A Mustang már így is bőven megállná a helyét bármelyik kiállításon, azonban ezzel még nincs vége: a kasztnit a KW állítható futóművével ültetik meg, a fékerőről pedig a Baer Racing rendszere gondoskodik. Minderre szükség is lesz, hiszen a V8-as erőforrás egy laza kompresszoros kúrát is kap, a Whipple Superchargers jóvoltából.

Hogy a beltér se maradjon parlagon, a tervek szerint egy pár Recaro ülés figyel majd bent – persze ez még – a többi átalakítással együtt – jócskán bővülhet a show-ig.