Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Panamerához készített szett mellett az orosz TopCar tuning műhely egy másik üdvöskével is készül az év végi Essen Motor Show-ra. Áldásos tevékenységüknek egy manapság divatos tuningalapnak számító Bentley Continental GT is áldozatul esik majd, szintén szigorúan optika szempontjából.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A „Bullet” (töltény) fedőnévre keresztelt csomag módosított első- és hátsó elemeket, küszöböket, valamint új hűtőmaszkot tartalmaz, de némileg átalakult a motorháztető is, a ködlámpák helyét pedig ledes nappali fény foglalja el. A hátsó fertályon elmaradhatatlan diffúzor kapott helyet, a lökhárítókon pedig designban is egymáshoz passzoló kiömlőnyílásokat is vágtak – az elképzelés szerint mindez nem csak az aerodinamikára, hanem hátul a fékek hűtésére is jótékony hatással lesz.

Végül aztán, úgy ahogy van, az egészet matt feketére fújták, valamint kapott egy garnitúrányi könnyűfém felnit is. A csomagot kompletten 25.000 Euróért vesztegetik, ezen azonban a képeken látható első sárvédő elem még nincs benne, azért külön 5.000 Eurót számláznak. Ha pedig mi is ezt a kormos designt erőltetnénk, 7.000 Euróért színre is fújják az autót TopCar-ék.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!