Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Bizonyára sokan egyetértenek abban, hogy a Lamborghini Murcielago hosszú évek óta megunhatatlan formája még manapság is aligha szorul bármiféle változtatásra. Ennek ellenére már sokféle jobb-rosszabb elképzelést láthattunk a típushoz, a legújabbat pedig a JB Car Design prezentálta a Lambó-tunerek hatalmasnak nem mondható piaca számára.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Hogy a német kompánia optikai szettjével mennyire talált célba, mindenki eldöntheti a saját ízlése szerint. Az autóra módosított lökhárítók és küszöbök, berácsozott első beömlők, diffúzor, karbon csomagtértető, valamint a méretes hátsó szárny került, mindezt végső simításként pedig kéttónusú, „Blood to black Diamond” (vérből a fekete gyémántig) fényezéssel látták el.

Felnik terén háromrészes, 20 hüvelykes Schmidt Revolution garnitúrára eset a választás, 265/30R20 és 335/30R20-as Michelin abroncsokkal. Az utasteret karbon és velúr bőr kiegészítőkkel dobták fel, az ülésektől kezdve, a műszerfalon keresztül az ajtópanelekig.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A JB kétlépcsős motortuningot is kínál az LP640-eshez. A V12-es erőforrást pénztárcánk vastagságától függően 710 és 750 lóerőig húzhatjuk fel, ez utóbbival az olasz bika már 370 km/órás csúcssebességre képes. Szintén új elemként hangolható sport kipufogórendszer is készült az autóhoz, jókora rozsdamentes véggel ellátva, a motortér pedig karbon borítást kapott. A szett ára kissé borsos, bár ennél a kategóriánál ez nem túlzottan meglepő: a komplett csomag 500.000 Eurónál indul, beleértve az új Murcielago vételi árát is.