2009. november 7-én 22:00-tól óriási bulit szervez a Roxy Rádió, a Magyarországi Oxigin alufelni importőrrel, a Fusion Hifi-vel, a Carstyling-al és a ClubSEAT-al egybeöltve. Ekkora összefogás még nem nagyon volt kis hazánkban.

Ami biztos hogy lesz és várni fog titeket:

  • Roxy DJ-k: KARMATRONIK, DJ SMITHS, és WHITEBOY!!
  • Fergeteges hang és fénytechnika, színpaddal
  • Szombat estétől ingyen Roxy Party busz jár NON-STOP a Blaha Lujza tér és a Roxy Live Party helyszíne között (Hungexpo B pavilon) csinos hostess lányokkal és már a buszon jó Roxy zenékkel
  • Pénteken és szombaton Roxy luxus limuzin cirkál majd a városban amit ha ügyesek vagytok és elkaptok ingyen belépőket kaptok a party-ra az 5 extrém ruhában felöltöztetett Fusion hifis lányoktól! Már csak a látvány kedvéért is érdemes a limuzint keresni!
  • A party-ra érkező első 500 vendéget ingyen GO FAST energia itallal hívjuk meg!
Figyeljétek figyelmesen a Roxy Rádiót (96.4MHz) mind napközben és az esti kívánságműsorban, mert a műsorvezetők (Dóri, Robi, Zizi) értékes VIP belépőket sorsolnak ki a party-ra!

Ezen felül még amit kaphattok, ha kellően szemfülesek vagytok: a kisorsoltak között és akik belépőt vesznek a bulira ingyenes jogosítvány szerzési lehetőséget sorsolunk ki. Akár motorra, nagymotorra, személyautóra, stb… és ez még mind nem minden! A Roxy Rádióban Pénteken kisorsolásra kerül egy páros ALL INCLUSIVE Roxy Live Party jegy, ami annyit jelent hogy aznap éjszaka a mi vendégünk leszel: korlátlan ital fogyasztás, VIP belépő, és a luxus limuzin aznap éjjel téged fog kiszolgálni, vinni és hozni.

Óriási kedvezmény Carstyling klubkártya tulajdonosok számára!!!

Kártyád felmutatásával vásárolj 2.000 Ft-os party-belépőt a HÓ Show-ra! A mellé kapott tiszteletjegyeddel ezután nem csak a show-t tekintheted meg, de ingyenesen részt vehetsz az esti Groovehouse koncerten, valamint a Roxy Live party-n is! És ez még nem minden: a jegy érvényes az ugyanezen a hétvégén tartandó SPA & Wellness, valamint a Ló Ünnepe kiállításokra is!

A rendezvényekről több infó itt: HUNGEXPO

Ne feledjétek: NOVEMBER 7.-e szombat, 22:00-tól: ROXY LIVE PARTY a Hungexpo B pavilonjában, közvetlen a HOSHOW kiállítás napján!!!

Jegyelővétel a TICKET EXPRES-nél (www.tex.hu) , vagy pedig a HÓSHOW kiállításon a Roxy standon a Lila SEAT Leon-nál!