Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német MR Cardesign egy elég merészen átplasztikázott matt fekete Scirocco kapcsán hallat újra magáról, melyet vélhetően a közelgő Essen Motor Show-ra építettek. A Black Rocco fedőnevű szörnyeteg a Rieger optikáját kapta, emellett a teljesítményt sem hagyták parlagon.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Habár a Rieger szettjét teljes egyetértésben szavaztuk meg a típushoz gyártott, legjobban eltalált szépészeti beavatkozásnak, sajnos az is rögtön szembetűnik, hogy ezzel a színnel aligha mutat akkorát, mint a világosabb árnyalatokban. A fekete elemek összeolvadásával, első blikkre leginkább egy félbevágott Passat jutott az eszembe, persze könnyen lehet, hogy csak a fotós nem találta meg néha a kellő pozíciót - és persze az objektívet.

Mindenesetre, ha ezen túl tudunk lépni, az MR Car Design Stage 3-as turbó kitje már kellő gyógyírt nyújthat minden problémára. A csiga mellett sport leömlők, komplett kipufogórendszer, valamint az összes belső átalakításhoz hozzáhangolt elektronikának köszönhetően, a 2.0 literes TSI aggregát erejét 370 lóerőre mérgesítették fel, a hozzá tartozó maximális nyomaték pedig 519 Nm-ben állt meg. Hajtás terén sperrdiffi került felszerelésre, a megállásról a Stoptech négydugattyús fékei gondoskodnak, 355x32 mm-es tárcsákkal.

A futóművet nem is kérdéses, hogy a KW szállította, a Variante3-as verseny szett pedig Hankook S1 abroncsokba burkolt, 20 hüvelykes Emotion felnikhez húzza közelebb a koromfekete kasztnit.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!