Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német Wheelsandmore nagy fába vágta a fejszéjét, mikor az Aston Martin DB9-es kabriót szemelte ki egy kis átalakításra, ugyanis ez az autó már úgy gurul ki a gyárból, hogy szinte vétek hozzányúlni. Szerencsére külsőleg nem is akarták túlságosan átalakítani, ezért a szolid, poliuretánból készült szett ha lehet, még szebbé varázsolta a megjelenést. A felni is jó választás, Kahn RS-V 20 colos méretben került a kocsi alá, elől 255/35-ös, hátul 285/30-as Dunlop Sport Maxx gumikkal, melyekre szolidan rá is ültették az Astont.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A 6.0 literes V12-es motor már eleve szépnek mondható 476 lóerőt és 600 Nm nyomatékot ad le, de vezérlés módosítással és kipufogó-rendszerrel ezt is sikerült 60 LE-vel és 68 Nm-el megnövelni.

Az átalakítás költségei már korántsem ilyen szemet gyönyörködtetőek, talán egyedül a Weelsandmore-nak tetszenek. Csak a felni és a gumi rá 6.000 euró, míg a spoilerekért 9.000-et, a kipufogóért 8.800-at, a motorikus kúráért 3.400-at végül az ültetésért 1.150-et kell kicsengetni, ami összesen az autó alapárának csaknem a negyede.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!