Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Aki Porsche 911 GT2-es vételére adta a fejét, az valószínűleg nem panaszkodik a teljesítményre, hisz az autó a gyárból kigurulva 530 lóerőt teljesít. Azonban ha valaki már tényleg nem tud mit kezdeni magával, esetleg van egy Veyron is a garázsban és szeretné, ha a Porsche is hozzá combosodna, akkor mindenképp keresse fel a német Wimmer RS-t, mert ott tudják a gyógyírt a kínjára.

A 3.6 literes feltöltött boxermotor edzéstervében nagy teljesítményű turbók, sport kipufogórendszer, alaposan átépített motorblokk és optimalizált vezérlő electronika szerepel, melyet szigorúan betartva 827 lóerősre izmosodik a teljesítmény 7400-as fordulaton és ehhez nem kevesebb, mint 948 Nm nyomaték párosul.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Wimmer szerint a kúra 3.38 másodperces 0-100-as gyorsulást eredményez, a 20.2 mp alatt elérhető végsebesség pedig 378 km/h, amiért itthon a 300ezer forintos csekk mellé lehet, hogy egy kivégzés is párosulna.

Az autó alá 20 colos, stílszerűen Sportec felniket pakoltak, nagy teherbírású Dunlop gumikkal, mindezt H&R felfüggesztésekkel, aerodinamikailag pedig karbon tükrőkkel és egy kis hátsó spoilerrel egészítették ki.

Az autó ára 424.000 dollár, ami kb 76 millió forintnak felel meg, bár mire hazánkba érkezne, biztos egy sokkal csúnyább összeget kérnének érte. Az is igaz, hogy nagyon elcsodálkoznék, ha meglátnék egy ilyet magyar rendszámmal. Aki addig nem tud várni, az természetesen Essenben megtekintheti ezt a csodát, a jelenleg is javában dübörgő Motor Show-n.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!