Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Túl sokat az ATT-TEC nevét sem emlegettük még az oldalon – egészen mostanáig. A rastatti székhelyű cég még a tavalyi Tuning World Bodensee céges csarnokaiból lehet ismerős, ahol a forgalmazott márkáikból több egyszerűbb, de teljes mértékben használható saját építést is felvonultattak. Idei legújabb munkájuk pedig egy M3, amit a Thunderstorm (vihar) fedőnevet kapta.

Autotechnik & Tuning: a meglehetősen egyszerű név mindent elárul a cégről, így a Thunderstorm M3-asról is. A kívülről szolid, de a hétköznapokban hatékonyan bevethető technikai tuning jegyében, az autó utólagos kompresszor szettet kapott, mellyel a 4.0 literes V8-asba további 80 pacit sikerül préselni, így kereken már 500 lóerő áll rendelkezésre a fartáncoltatáshoz. Mindehhez az elektronika átprogramozása, valamint egy kétféleképpen hangolható sport kipufogórendszer is hozzájárult.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Külsőleg az összes optika kimerül egy szettnyi 20 hüvelykes, de a típushoz remekül passzoló garnitúrában, melyre elől 246/30ZR20, hátul pedig 285/25ZR20-as Michelin Pilot Sport abroncsokat feszítettek. Ilyen felnik mellé pedig nem maradhatott el az ültetés sem, ami a KW állítható rendszere segítségével valósulhatott meg.

Egyedüli csilli-villit a belső design nyújthat, melyet karbon, vagy Swarovski betétekkel dobnak fel az ATT kárpitosai.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!