Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Ha már ennyi szó esik a Wimmer RS alkotásairól, nézzük mit is kezdenek a csúcskategóriával. Csomagjaik között a Ferrari F430-ashoz is szerepelnek kiegészítők, melyet a brutális teljesítménnyel ellátott 911 GT2-es Porsche, valamint a Golf VI mellett mutattak be Essenben.

A Scuderiát megcélzó szett – nagyon helyesen – szinte kizárólag mechanikai változtatásokat vonultat fel. Motorilag chiptuning, valamint egy sport kipufogórendszer gondoskodik a plusz pacikról, ez utóbbi pedig még angolható is: a sofőr gombnyomásra választhat a szolidabb városi dörmögés, és az üvöltő versenyautó hang között. Összesen 38 további csődört sikerült kisajtolni a gyárilag sem gyenge blokkból, mely így 321 km/órás végsebességet, és 3.84 másodperces állórajtos 100-as sprintet garantál.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Nem csak a hangzás működik gombnyomásra: az autó a KW egyik legújabb fejlesztését, a HLS (Hidraulic Lift System) felfüggesztését kapta, amivel az orr rész – a padkázást elkerülendő – akár 45 mm-el is megemelhető. Felnik terén a BBS FI ultrakönnyű garnitúrája került felszerelésre, meglehetősen egyedi, 8.75x19 és 11.25x19 hüvelykes méretekben. Az abroncsokat a Dunlop szállítja, elől 225/35R19, hátul 305/30R19-es méretben.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!