Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A felső kategória tuningjáról méltán híres Edo Competition a Lamborghini Gallardo LP600-4-et vette kezelésbe, így a téli hónapok közepén. A német tuner, a minimális külcsín mellett némileg izmosabb teljesítménynövelést vetett be, mint a már korábban bemutatott csomagjuk esetén.

Az 5.2 literes V10-es aggregát 40 plusz pacival kereken 600 lóerősre izmosodott, amit a vezérlés módosításával, valamint egy új, rozsdamentes kipufogórendszer felszerelésével értek el. Ez utóbbi nem csak 15 LE többletet ad a teljesítményhez, de 12 Kg-al könnyebb is, mint a gyári változat. A módosításokkal az autó 3.5 másodperc alatt éri el a 100 km/órás tempót, végsebessége pedig 340 km/óra.

További újdonság a többféleképpen állítható sport futómű, valamint a 19 hüvelykes, háromrészes felni garnitúra is, melyre a Dunlop Sport Maxx abroncsait feszítették, elől 235/35ZR19, hátul pedig 305/30ZR19-es méretekben.

Külsől optikailag mindössze egy jelzésértékű első légterelő toldat került az autóra, míg odabent többféle anyagú és szabású kárpitozás is választható, a tulajdonos igényei szerint.