Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!


Szokás szerint, a Tuning Show autóhifi és multimédia terén is nagyon szigorú felhozatallal várja az érdeklődőket 2010-ben is. Számos, nemzetközi téren is elismert, itthon még soha nem látott demóautó érkezik hazánkba Európa különböző országaiból - Tekints be először az Alpine felhozatalába!

Egyenesen Svájcból érkezik hozzánk a márka jegyében átalakított Dodge Nitro demóautó is, mely számos nemzetközi kiállítás után végre hazánkban is bemutatásra kerül. Az Alpine IMPRINT szériájának promózására épült luxusterepjáró kőkemény hang és multimédiás installációt kapott, összesen 16 hangszóróval, 8 erősítővel és egy jó adag LCD képernyővel. Az autó építése egyébként kereken egy évet vett igénybe, a dolog érdekessége pedig, hogy eredetileg Ausztráliából került az európai disztribúcióhoz!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A sort az Alpine Europe optikailag sem piskóta Mercedes CLS-e folytatja. A bőröndök szállításában immáron nem túl hatékony luxusautó rendkívül komoly, 16-hangszórós csomagtéri és utastéri installációt kapott, melyet összesen hét erősítő hajt meg. A hangzás mellett maga a kivitelezés is példa nélküli, az igényesen beépített elemek között pedig természetesen több LCD kijelző is helyet kapott a show jegyében.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Szintén a csapatot erősíti az Alpine „Rocco77” fedőnévre keresztelt demóautója, melynek alapját – mint azt sejthettük – egy új Volkswagen Scirocco biztosítja. A külsőleg is rendesen átszabott kupé mély csomagtartója elsőrendű alapot szolgáltat az itthon egyelőre nem túl gyakori típus beépítésének, amit a dupla mélyhez épített ládának köszönhetően emberesen ki is használtak az installáció megtervezésénél.

Természetesen nem ez az összes demóautó, amit az Alpine, Zenec, DLS és Ground Zero termékek forgalmazásával foglalkozó Horn Distribution hazánkba hoz a show idejére: nézd meg Te is őket a többivel együtt élőben, március 19-21. között Budapesten, a Hungexpo „A” pavilonjában, a Carstyling.hu Tuning Show keretei között!