Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Carstyling Tuning show. A Boombasstik eddig minden Tuning show-n részt vett és ettől a hagyománytól idén sem tér el!
A rendszeres Tuning show látogatók már hozzászokhattak, hogy a Boombasstik minden kiállításon megújulva, viszont változatlanul minőségi termékekkel és érdekes programokkal várja látogatóit és akciókkal is kényezteti vásárlóit, ahol szakképzett kollégáink maximális tájékoztatást adnak kérdéseire.

Standjukon megtalálhatók lesznek többek között a holland Auto Style, a német JOM és Rieger valamint az olasz Isotta tuning termékei, illetve katalógusai, amik most extra kedvezménnyel vásárolhatók meg, ötletekkel gazdagítva azokat, akik autójukat egyedibbé, szebbé szeretnék varázsolni. Válogathatnak Merwede, Vogtland, Apex, V-MAXX és H&R rugók, futómű szettek közül a sportosabb vezetési élményt kedvelők. Természetesen azokat sem felejtik el, akik számára az autó hifi fontosabb, mint az optikai vagy a motor tuning, ők a Boombasstik már jól megszokott hifi márkái közül (Audiovox, Audison, Clarion, JVC, Mac Audio, Sony) válogathatnak össze autójukhoz minőségi rendszereket, vagy cserélhetik ki jelenlegi rendszerük „leggyengébb láncszemét”. A standon idén először lesz megtalálható az Outlet sarok. Az ott megtalálható termékek10-70% kedvezménnyel vásárolhatók meg. Érdemes válogatni, a komoly minőségű, népszerű, bevizsgált tuning és hifi csemegék között!


A Carstyling.hu Tuning Show látogatói már a belépő jeggyel egy extra kedvezményt váltottak a Boombasstik standjára. A jegyet felmutatók RM3 sport visszapillantót vásárolhatnak 4990 Ft helyett 2490 Ft-ért, amihez a kiállításon az adaptert ajándékba kapják. A hifi rajongók a Mac Audio MZZ 69.3 16x24cm-es ovális két utas koaxiális hangszóróját vehetik meg hihetetlen, 5990 Ft-os áron 7990 Ft helyett!

Idén a Boombasstik egyéb extrákkal is szeretettel vár mindenkit. Megtekinthetik élőben az airbrush művészetét (egy drift BMW-n), ahol, ha kedvet kapnak akár időpontot is egyeztethetnek autójuk, motorjuk „tetoválására”, akik pedig szeretik az izgalmakat, részt vehetnek egy virtuális autóversenyen értékes nyereményekért és akik az élmények gyűjtését tűzték ki célul, azoknak ajánljuk a gyönyörű Boombasstik rendőrlányokkal való fotózást, amit később letölthetnek a www.boombasstik.hu oldalról.

A március 19-21-ig tartó kiállításon regisztrált látogatóink között naponta kétszer értékes ajándékcsomagokat sorsolnak ki a Carstyling színpadán, amiről bővebb tájékoztatást a helyszínen kapható Carstyling programfüzetből kaphatnak az érdeklődők, vagy megtekinthetik a www.tuningshow.hu weboldalon.

Keresse a Boombasstik standját és a Boombasstik Rendőrlányokat!

A kiállítás ideje alatt a Boombasstik két üzlete a Pólus Centerben és a Lurdy Házban a megszokott nyitva tartással várja vásárlóit.

Üzleteink:
Lurdy Ház: Budapest IX. Könyves K. krt. 12-14. tel: 70/515-4040
Pólus Center: Budapest XV. Szentmihályi út 131. tel: 70/515-4041
Boom Bázis: Budapest XV. Gábor Áron u. 142. tel: 70/515-4042

Beszerelő műhely: Budapest XV. Gábor Áron u. 142. tel: 70/515-4042

www.boombasstik.hu, www.tuningbolt.hu, www.autohifituning.hu