Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Elsősorban az elmúlt évek SEMA Show-i kapcsán, több ízben is említést tettünk már a Five Axis átépítéseiről. A Scion márkán előszeretettel munkálkodó tuning cég most az új tC-t bújtatta szebb bőrbe, a bemutatóra pedig a jelenleg is dübörgő New York Auto Show keretei között kerítettek sort.

A gyárilag is igen jól eltalált kupé meglehetősen vad megjelenést kapott, köszönhetően elsősorban a több, mint 10 cm-t szélesítő wide-body konverziónak, valamint a „Bloodshot” (magyarra fordítva: vérben forgó) fényezésnek, melyet a House of Kolor biztosított az autóhoz.

Az optikát 20-hüvelykes, túl sokat nem mondó, AD R5:F névre keresztelt könnyűfém felnik teszik teljessé, elől 245/30, hátul pedig 295/25-ös Yokohama abroncsokkal. A kasztnit a Tein állítható futóművével ültettették meg, míg a tengelyvégekre a TRD egyedileg gyártott fékrendszere került felszerelésre.

Az utastér szintén egyedi, azonban szolidabb átalakításokat kapott, a komplett bőrözéstől a műszerfal betétekig, ülésekig, valamint a szőnyegekig.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!