Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A versenyzők, és a díjazottak számára immáron biztosan nem ismeretlen, hogy 2010-es Carstyling.hu Show and Shine szépségverseny sorozatunk egyik szponzora az Auto Mobil és vegyi kft, mely az idei szezonra egy remek autóápolási csomaggal készült, a hazai tunerek részére is!

A remek minőségű termékeket természetesen nem csak fordulóról-fordulóra megnyerni lehet, hanem rendkívül kedvezményes áron, közvetlenül a gyártótól akár megrendelni is. A limitált kiadásban elérhető, CarWash Professional akciós autómosó tesztcsomag nyolc darab, egyenként egy literes kiszerelésű termékből áll, melyeket hatékonyságuk okán már most számos autómosó és kozmetika használ. Ismerjük is meg őket egy kicsit közelebbről!

WASH & WAX SUPERCONCENTRATE / Viaszos Autósampon Szuperkoncentrátum

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A Wash & Wax autósampon szuperkoncentrátum magas aktív hatóanyag tartalmú termék, mely mélyen és kiválóan tisztítja a legmakacsabb szennyeződéseket is (zsíros, olajos szennyeződések, kátrány, rovarmaradványok) a karosszéria fém, műanyag és üveg felületeiről. Folt – és szennyeződésmentesen szárad, a viaszréteg speciális polimerek segítségével kötődik az autó fényezéséhez és tartós védelmet nyújt. A megtisztított felületen viaszos, vízlepergető réteget képez.


Car Wash Professional Bug Remover / Rovaroldó

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A termék kiválóan alkalmas járművek üveg, fém és műanyag felületeinek - szélvédők, ablakok, lámpák, karosszéria, hűtőrács – tisztítására, a felületre került rovar – és egyéb makacs szennyeződés eltávolítására. A hatóanyag készre higított, felhasználásra azonnal alkalmas. (A termék 1 literes utántöltő kiszerelésben, illetve 5 és 20 literes koncentrátumként is elérhető)


Car Wash Professional Go! Clean w. Orange / Go! Clean Univerzális Tisztítószer + narancs

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A koncentrátum a szennyeződés mértékétől függően 1:5 – 1:50 arányú, vízzel történő hígítás után kiválóan alkalmas járművek külső és belső fém felületeinek (karosszéria, felni, dísztárcsa, motorblokk, kapaszkodók, korlátok) és porózus felületek (teherautó ponyvák, műhelypadozat, járólap) tisztítására, járművek előmosására, továbbá zsíros, olajos, kátrányos, penészes szennyeződések eltávolítására egyéb fémes, üveg vagy műanyag felületekről. A hatóanyag tisztítás után kellemes, enyhe narancs illatot biztosít. (A termék 1, 5 és 20 literes kiszerelésben is elérhető)


Car Wash Professional Moto Clean / Motorblokk tisztító

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A termék kiválóan alkalmas a motorblokkra rakódott zsíros, olajos szennyeződés eltávolítására. Leoldja a fémfelületre rakódott zsíros, olajos szennyeződéseket, tökéletes tisztítóhatást biztosít! A hatóanyag készre higított, felhasználásra azonnal alkalmas! (A termék 1 literes utántöltő kiszerelésben, illetve 5 és 20 literes koncentrátumként is elérhető)


Car Wash Professional All In Conditioner w. Orange / Autóbelső ápoló + narancs

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A termék szilikon emulziót tartalmaz, mely kiválóan alkalmas az autó belső terében található gumi, műanyag, műbőr és fa felületek ápolására, tisztítására fényezésére. A hatóanyag gyorsan felszívódik és tartósan új fényt ad, tömíti a hajszálrepedéseket. Nedves felületen is alkalmazható, selymes fényű vízlepergető réteget képez. Az utastérben kellemes, enyhe narancs illatot biztosít. A hatóanyag készre higított, felhasználásra azonnal alkalmas. (A termék 1 literes utántöltő kiszerelésben, illetve 5 és 20 literes koncentrátumként is elérhető)


Car Wash Professional Rubber Conditioner / Gumiápoló

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A termék szilikon emulziót tartalmaz, mely kiválóan alkalmas gumi felületek (gumiabroncs, gumiszőnyeg) ápolására, tisztítására fényezésére. A hatóanyag gyorsan felszívódik és tartósan új fényt ad, tömíti a hajszálrepedéseket. Nedves felületen is alkalmazható, selymes fényű vízlepergető réteget képez. A hatóanyag készre higított, felhasználásra azonnal alkalmas. A terméket 1 literes utántöltőként, illetve 5 és 20 literes kiszerelésben is tudjuk szállítani, bővebb információért forduljon beszállítójához!


Car Wash Professional Upholstery Clean & Fresh / Kárpit tisztító & frissítő

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A hatóanyag mélyen behatol a szövet belsejébe, feloldva a szennyeződéseket. Gyorsan szárad, tisztítás után nem hagy foltot. Speciális szaglekötő anyagai megszüntetik a kellemetlen szagokat, használata után friss illatot biztosít az utastérben. Alkalmas mindenfajta textíliához, az ülések és a kárpit egyéb részeinek tökéletes tisztításához. A hatóanyag készre higított, felhasználásra azonnal alkalmas. (A termék 1 literes utántöltő kiszerelésben, illetve 5 és 20 literes koncentrátumként is elérhető)


Car Wash Professional Wheel Clean / Felnitisztító

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A termék kiválóan alkalmas autófelnik, keréktárcsák tisztítására. Leoldja a fémfelületre rakódott zsíros, olajos szennyeződéseket, tökéletes tisztítóhatást biztosít! A hatóanyag készre higított, felhasználásra azonnal alkalmas! (A termék 1 literes utántöltő kiszerelésben, illetve 5 és 20 literes koncentrátumként is elérhető)


Tudd le az autómosást és takarítást egész évre, rendeld meg a nyolc darab 1 literes kiszerelésből álló akciós tesztcsomagot, most csak 7.499 Ft + áfa (bruttó: 9.375 Ft) áron, közvetlenül a gyártótól! A termékekért pedig csupán az ajtóig kell majd kifáradj, hiszen a pakkot csomagküldéssel, akár utánvétellel is megkaphatod.

A CarWash Professional tesztcsomag elérhető a Carstyling.hu rendszeréből is, a rendeléshez nem kell mást tenned, mint a Tesztcsomag megrendelése linkre kattintanod!