Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Akinek a 213 Motoring neve semmit nem mond, talán az itthon még ennyire sem ismert japán Calwing igen – esetünkben ugyanis nem másról van szó, mint a cég amerikai leányvállalatáról, ami történetesen egy Hummert H2-est limósított.

Hasonló átalakításokra ennél a típusnál már láthattunk bőven példát, az Ultimate Six azonban mégis más: a legfőbb különbséget a plusz egy tengely beiktatása jelenti, mellyel kellően robosztus kinézetet kölcsönöztek a terepjárónak. Mindezt – sajnos – légterelővel, csirkeráccsal, valamint nyolc (!) ködlámpával ellátott első lökhárítóval egészítették ki, a „szett” pedig a küszöbök alatt, és a hátsó traktuson is folytatódik. További újítás még a sport kipufogórendszer, melynek hátul négy kéménye mered az ég felé, a hatalmas erőt demonstrálandó – bár tegyük hozzá, motortuningról egyelőre nincsenek infók.

A jócskán meghosszabbított kocsiszekrényt minden földi jóval felszerelték, ami csak egy limuzintól elvárható. Odabent plüss kárpitozás, bőrülések, hatalmas LCD TV-k, és természetesen mini bár várja az utasokat. Legénybúcsúra ideális :)

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!