Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A június eleji zuhék ellenére gyönyörű nyári, napsütéses, bárányfelhős hétvégén került megrendezésre Kaposújlakon a tuning találkozó és gyorsulási verseny, vegyes érzelmekkel vegyítve.

Remek programokkal bereklámozott rendezvényre sokan vártak már, a helyszínen azonban a legelső kérdés joggal lehetett az, hogy mindezek ellenére miért csak ennyi autós jött el?! A gyorsulási versenyen sem volt akkora a tolongás, mint a bejáratnál, így a szép idő ellenére is kicsit borús hangulatú lett a rendezvény a túlzottan nem nagyszámú résztvevő miatt.

Volt azonban még szlalom verseny, az elmaradhatatlan autó szépségverseny, Fusion hangnyomás, fülledt szexi autómosás – két alkalommal is -, veterán autó és motor kiállítás valamint felni kitartó és hengerfej hajító verseny. Néhány program elmaradt többek bánatára, azonban bárki a levegőből is szemügyre vehette a kiállítás területét illetve Kaposújlak környékét egy sétarepülés alkalmával.

Az alacsony kiállítói létszám mellett ellensúlyként leginkább az autók átépítésének mértékét tekinthetjük: több hazai Top Tuner is tiszteletét tette odakint. Minderről pedig beszéljenek a képek.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!