Akinek annyi maradt meg emlékezetében a júniusi futamról, hogy drift volt, sötét volt, annak üzenjük, hogy a kárpótlás a Magyar Drift Szövetség részéről nem marad el. Mert a magyar drifter egyik legfőbb ismérve, hogy sosem hagyja cserben az őt szerető közönséget, sőt, meglepetéssel kedveskedik a kitartó szurkolótábornak. Július 3-án tehát a tököli aszfalton ismételten DRIFT lesz, világos lesz.

Aki aggódna, hogy esetleg kedvenc pilótája valahol a tengerparton heverészik, az nyugodtan készüljön a futamra, mert a nevezők névsora nemhogy teljes, az előző futamhoz képest tovább bővült. Lehetne zsákbamacska, hogy ki a nagy visszatérő, de hogy senkit ne a helyszínen érjen sokkhatás: ha az autó lelke is úgy akarja, Dénes Miki debütál ismét egy brutális Hatchiroku volánja mögött.

Ez a júliusi szombat kiválóan alkalmas lesz arra, hogy felkavarodjon kicsit a profi mezőny állóvize, lehet fogadásokat kötni, hogy a visszatérő grizzly mennyire fog tudni borsot törni az eddig magabiztosan vezető pilóták, mint Szöllősi Tibisz, Steve Lucky, vagy épp Varga "pokoli drifter" Tamás orra alá. Hihetetlenül duzzad a Street kategória résztvevőinek száma is, aki látni akarja a jövő nagyjait, nem kell, hogy sokat keresgéljen, látogasson ki július 3-án Tökölre és rázzon kezet a nyitott depóban Magyarország feltörekvő driftversenyzőivel.

A további meglepetések sem utolsóak, a helyszínen ingyenes drifttaxi kerül kisorsolásra a nézők között, aki megőrizte karszalagját a korábbi futamról, az ingyen látogathatja a rendezvényt, mindenki másnak sosem látott akciós jegyárral kedveskedik a szövetség.

A DRIFT verseny főtámogatója a Monster energiaital és az Oakley. Médiatámogatónk a Habostorta csoport, Carstyling.hu, DuEn és a Totalcar. Hangadónk a Roxy rádió, internetes hirdetéseinket az Adverticum rendszerén keresztül intézzük, weboldalunkat a Rufftech tartja karban. A hangoskodást a Pioneer garantálja, aki a Speedy és a D2 versenyfelszereléseket forgalmazó Led Technik mellett a nyereményeket is biztosítja. Autót mi az Auto Trader magazinban keresünk, jogvédelmünkről a DAS gondoskodik, a versenyzők eldurrant kerekeit pedig a Gumibróker veszi kezelésbe.

Rendezvény információk

Belépőjegy: a rendezvény a június 12.-i éjszakai futamon érvényes fizetős karszalag felmutatásával vagy az elővételes jegy szelvényének bemutatásával ingyenesen látogatható. Belépőjegyet a helyszínen is lehet váltani, egységes, kedvezményes 1.000 Ft-os áron.

Részletes időrend: www.drifter.hu

DriftTaxi helyszíni sorsolás: nem kell mást tenned, mint megkeresni az Adminisztrációs sátrat, saccperkábé 37 másodperc alatt kitölteni egy nyereményszelvényt és drukkolni, hogy Te legyél a szerencsés kiválasztott.

Megközelítés (Tököli reptér II. kapu):
Gyalogosan: Budapestről a Vágóhídtól fél óránként induló ráckevei HÉV-vel Tököl állomásig, majd onnan menetrend szerint közlekedő autóbusszal. Vagy Csepelről (Koltoi A. u.) átszállás nélkül az óránként induló Volánbusz járattal Tököl-Bíróház megállóig.
Gépjárművel: az M0-ás körgyűrűn a Halásztelki leágazásnál kell letérni, majd onnan Szigethalmon át Tökölig.

DRIFT sajtóregisztráció: [email protected]

Találkozzunk Tökölön! Addig is ne feledjétek: DRIFT lesz, világos lesz! ;)
Üdvözlettel:
Magyar Drift Szövetség