Cikkünk fizetett hirdetés - [médiaajánlat]

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Melyikünk ne ismerné az érzést, amikor árnyékban is pontosan 40 C fok van, ülünk a dugóban, és még a klíma sem óv meg minket a Nap gyilkos erejétől… Nos, azok számára, akiknek megszokott napirendi pont a fenti szenvedés, nyerő tippünk van: fóliát az ablaküvegre!

A Persecutor által telepített 3M hő- és fényvédő fóliák egycsapásra komfortot és nagyszerű közérzetet biztosítanak, mivel védelmet nyújtanak az erős napfény kellemetlen hatásaival szemben. A fólia népszerűségét és nemzetközi szintű elismertségét számos előnyös és saját szabadalmat képviselő tulajdonságának köszönheti.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Négyféle fényáteresztő képességgel (árnyalattal) rendelkezik, maximális erejű tapadásával garantálja, hogy a fólia nem hólyagosodik, repedezik, s nem válik el az üvegtől, csökkenti a fény zavaró, vakító és veszélyes hatását, ugyanakkor a látási viszonyokat nem rontja. 99%-ban visszaveri az UV-sugarakat, így óvja gyermekünk, kedvesünk, családunk, egyszóval azok egészségét, akik a leginkább fontosak számunkra. És nem utolsósorban megoldást jelent kárpitunk, műanyagborításunk élettartamának meghosszabbítására, hiszen védelmet jelent a fakulás, roncsolódás hatásaival szemben.

Tulajdonságok dióhéjban:

  • Megóv az égető napsugárzástól, kiváló hőkinntartást biztosít (nincs égető érzés a bőrön, ha besüt a nap a gépjárműbe)
  • csökkenti a beltér felmelegedését
  • védelmet nyújt az UV-sugárzással szemben
  • tartós: megerősített karcálló réteggel rendelkezik
  • növeli a komfortfokozatot
  • eleganciát, esztétikus megjelenést sugároz
  • minden általunk forgalmazott és telepített fóliatípus rendelkezik Közlekedési Főfelügyelet-i engedéllyel, illetve a "H" minősítő jel használati jogával (mely utóbbi szerint közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi szempontból kiemelten fontos pótalkatrészek és tartozékok belföldi felhasználásra abban az esetben gyárthatók,
    forgalmazhatók és építhetők be a járművekbe, ha a minősítő vizsgálaton megfeleltek)

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!És most ejtsünk szót a könyörtelen statisztika kérlelhetetlenül tényszerű adatairól: Tudtad, hogy 20 másodpercenként feltörnek egy autót, és 30 percenként ellopnak egyet? Mi tudjuk… Ezért kínálunk védelmet, ezért kínálunk megoldást, hogy ne gazdagítsd a fenti statisztikát. Ismét csak azt mondjuk: fóliát az ablaküvegre! Ultraerős biztonsági és betörésvédelmi fóliáink számtalan problémára kínálnak feleletet. Mindannyiunk számára ismert, hogy autóbalesetben a törött üveg számtalan sérülést okoz – az üvegszilánkok okozta sebesülések megelőzhetők biztonsági fóliával, mert az baleset esetén is egybentartja a törött üveget.

Egyedülálló gyártási technológiájuknak köszönhetően láthatatlan védőréteget képeznek az üvegfelületen, ezért azt ellenállóbbá teszik ütéssel, dobással, behatolással szemben.

A fólia csökkenti az utas- vagy berakodótérbe való belátást, így betekintésvédelmet biztosítva megakadályozza a gépkocsiban hagyott értékeink miatti feltöréseket. Az általunk telepített 3M biztonsági fólia a gyártó saját fejlesztésű terméke, szabadalmaztatott multi-micro rétegtechnológiájának köszönhetően a fólia erős, tartós és ütésálló pajzsot képez az autó belső ablakfelületén.

Valamennyi típusú biztonsági és betörésvédelmi fóliánk rendelkezik Közlekedési Főfelügyelet-i engedéllyel, valamint az ORFK és a BRFK ajánlásával.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

És még mindig van ötletünk! Mert hátravan a karosszéria, autónk frontfelülete, mely a mindennapi használat során rendkívül agresszív roncsoló hatásoknak van kitéve – karcolásokkal, kőfelverődésekkel, bogárbecsapódásokkal, szurokcseppekkel és még számos támadással kell megküzdenie. Ezeket a nemkívánatos, drágán javítható sérüléseket megelőzhetjük a STONE-SHIELD karosszéria védőfólia technológia alkalmazásával.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az eljárás során egy teljesen áttetsző, színtelen védőfóliát helyezünk az autó sérülékeny felületeire. Az egyedi fejlesztésű, speciális összetételű fólia láthatatlan, így a gépjármű továbbra is eredeti színében pompázhat, s védelmet jelent a kőfelverődések, karcolások, savak, maró, sós víz és a rovarok váladékával szemben. Alkalmazható akár motoron, kerékpáron, hajón, yachton, motoron, repülőgépen, helikopteren, vagy épp sílécen, illetve műanyag területen, s a legkülönfélébb alakzatú felületekre is telepíthető.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Termékünkre 10 év, a telepítésre pedig 4 év garanciát nyújtunk, így biztosítva Téged is arról, hogy a fólia a használat során nem színeződik el, nem hólyagosodik fel.

Tulajdonságok dióhéjban:
  • 100%-ig átlátszó, rendkívül rugalmas
  • egyszerűen tisztítható
  • UV-stabil: az UV-sugarakat átengedi
  • az autó megőrzi eredeti színét és ragyogását
  • védi a lámpákat a törésektől, repedésektő
  • alkalmazható a motorháztető, sárvédő csúcsok, homlokfal, fényezett lökhárító, kilincsek, üveglámpák, „A” oszlopok és a csomagtér bepakoló nyílásának védelmére
  • a különböző savak által okozott korrózió elkerülhető, megállítható
  • igény esetén maradandó nyom nélkül eltávolítható
Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A minőségre pedig mi sem lehetne jobb garancia, mint hogy a Köztársasági Őrezred Audi gépjárműparkját is STONE-SHIELD karosszéria-fólia védi, s ez látható (illetve egészen pontosan szólva nem látható) Besenyei Péter műrepülő világbajnok Extra 330L típusú versenyrepülőgépén is.

ÉS MOST ITT AZ ALKALOM, HOGY MINDKÉT VÉDELEMHEZ ÁRENGEDMÉNNYEL JUSS HOZZÁ – „KETTŐT EGY CSAPÁSRA!” PROMÓCIÓNK KERETÉBEN MOST AUTÓÜVEG-FÓLIÁNKRA 10%, KAROSSZÉRIA-VÉDŐ FÓLIÁNKRA PEDIG 15% KEDVEZMÉNYT NYÚJTUNK! CSAPJ LE RÁ TE IS AKCIÓSAN, AUGUSZTUS 2 ÉS 31 KÖZÖTT. További infók itt!