Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Hosszúnak mondható szünet után, Pécs-Pogány reptere ismét gyorsulásnak adott otthont, ezúttal a Futam versenysorozat égisze alatt. A nemzetközi megmérettetés egyúttal idei autó szépségverseny sorozatunk első őszi állomását is takarta egyben, így a megjelenés természetesen számunkra is egyértelmű volt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A rendezvény Jórészt borús, de egyúttal az időeredményeknek nem igazán kedvező, rettentően fülledt időben várta az MGYSZ Országos Bajnokság legjobb magyar versenyzőit, valamint mindenkit, aki kedvet érzett egy kis negyedmérföldes gyorsuláshoz. Szép számmal akadtak külföldi résztvevők is, többek között szerb, horvát és szlovén felségjelzések voltak kint megfigyelhetők.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A gyorsulás mellett számos betétprogram szórakoztatta a nagyérdeműt: az autóhifi szerelmesei számára, a szokásokhoz híven most is megrendezésre került a Kicker dB CUP soron következő állomása, az autók mellé elmaradhatatlan hölgyanyagról pedig a PartyZoo csapata gondoskodott. A népszerű fotós portál modellfotózással izzasztotta meg még jobban a férfiközönséget, de – jelzés értékkel – volt bikinis autómosás és szépségverseny is. Külön örömöt jelentett számunkra, hogy minderre a standunk közvetlen közelében került sor, így egész kellemesen telt a nap...

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Mindezek mellett standunknál, valamint a kifutónál egész napos live DJ mix volt hallható, a számos kiállító megtekintése után pedig, aki érzett magában elég bátorságot, kipróbálhatta a helikopteres repülést is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A számunkra fontos tuning találkozó, valamint szépségverseny is szép számmal vonzott versenyzőket. Sok korábbi résztvevő mellett számos új versenyzőt is köszönthettünk a sorozatban, a vasárnapi fordulón pedig már egy híján a 100-as sorszámnál tartottunk, ami öt állomást követően igen jó eredmény. A sorozat ezúttal az „EXTERIOR” fordulóhoz érkezett, mely során a komolyabb pontszámokat elsősorban az autón végzett kasztnis és műanyagos munkák, valamint a külső optikai kiegészítők szerint kapták a nevezett autók. Mindemellett pedig természetesen a szokásos, minden szempont szerinti zsűrizésre is sor került.

Az eredmények végül a következőképpen alakultak:

Név

Autó márka/típus

Pontszám

Török Szilvia

Opel Calibra

4 pont

Siposs Zsolt

VW Jetta

2 pont

Kula Szabolcs

Skoda Fabia

2 pont

Keserű Kornél

Mazda RX-8

2 pont

Furák Krisztián

Peugeot 206

2 pont

Kordován Attila

Ford Fiesta

2 pont

Horváth Zsolt

BMW 320D

1 pont

Orbán Péter

Mercedes W124

1 pont

Vaszilkó Balázs

BMW Z3

1 pont

Herczeg Richárd

Opel Frontera

1 pont

Földesi István

Suzuki Swift

1 pont

Vincze Gábor

Opel Tigra

1 pont

Adamecz Gábor

Fiat Bravo

1 pont

Ferenczi Gábor

Audi A6

1 pont

Kakas Arnold

Suzuki SX4

1 pont

Ungi Csaba

Opel Manta

1 pont


Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A Carstyling.hu Show and Shine Tour 2010 következő állomására augusztus 28-án, szombaton, a máriapócsi Drift OB futamon kerül sor, ahová hasonló keretek között, szeretettel várunk minden meglévő és új nevezőnket – hiszen a tét nem kicsi! A Futam sorozat állomásainál megszokottan, külön Carstyling.hu parkolóban kerül lebonyolításra a megmérettetés. A nevezés, valamint a VIP parkolás feltétele továbbra is a 2010-es Carstyling.hu klubkártya megléte, melyet természetesen a helyszínen is megvásárolhattok.

Találkozunk két hét múlva ott, az "UNIQUE" fordulóval!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!