Ha annyit mondunk, RabócsiRing, akkor egy vérbeli drifter nem kérdez. Helyette leporolja a verdát a garázsban, bepakolja a gumikat, szerez pár hasznos pótalkatrészt, összeszedi a csapatot és zászlót bontva elindul keletre. Ha annyit mondunk, RabócsiRing, akkor egy vérbeli drukker tudja, hogy az üzenet csak egyet jelenthet: DRIFT lesz, durva lesz. Mi lesz a meglepetés? Az ütközet éjszaka várható...

Sok csatát látott már a máriapócsi katlan aszfaltkígyója, joggal várja el mindenki, hogy igazi profi pilóták koptassák tovább ezen az augusztusi éjszakán. Megnyugtatunk mindenkit, a színvonal a Magyar Drift Szövetség Drift lovagjainak prezentálásában továbbra is a megszokott, az ütközetet felügyelő bírói szemek ősrégi Drift iskolák tanításának megfelelően képezték magukat, a kettő együtt pedig garantálja, hogy aki igazi driftet akar látni, az szabaddá teszi az estéjét, és élőben győződhet meg róla, milyen a drifter virtus.

Majd két hónap kínzó várakozás után a Drift lovagok ismét csatába indulnak, nem kevesebb a tét, mint elhódítani a bajnokság negyedik - utolsó előtti - fordulójának győzelmi lobogóját. Többen is esélyesek a végső győzelemre, ez garantálja, hogy itt óvatos ütközetre esély sincs, mindenki utolsó lehelletéig fog harcolni a dobogó tetejére jutásért.

Ami most sem marad el: szexi autómosás (a lányok természetesen nem a lovagkori szokásoknak megfelelően lesznek bebugyolálva), belevaló szpíkerek (akik hátrafele nyilaznak majd a toronyból), pörgős zene (a modern kor trubadúrjai szórakoztatják majd a nagyérdeműt), drift shop (vérteket és egyéb csatakelléket kínálunk igen jutányos áron), kiállítói kavalkád (igazi vásári hangulat), és ha igazán bátor vagy: irány a DriftTaxi, sikíts a jobb1-ben (vigyázz, ez nem szekértempóban gyorsul)!

Találkozzunk Máriapócson, addig is ne feledd: DRIFT lesz, durva lesz!

Médiatámogatónk a Habostorta csoport, Carstyling.hu, www.DuEn.hu és a Totalcar. Hangadóink a Ha-Jó és a Retro Fm rádió, internetes hirdetéseinket az Adverticum rendszerén keresztül intézzük, weboldalunkat a Rufftech tartja karban. A hangoskodást a Pioneer garantálja, aki a Speedy és a D2 versenyfelszereléseket forgalmazó Led Technik valamint a Boombassstik mellett a nyereményeket is biztosítja. Autót mi az Auto Trader magazinban keresünk, jogvédelmünkről a DAS gondoskodik, a versenyzők eldurrant kerekeit pedig a Gumibróker veszi kezelésbe.

Rendezvény információ

Belépőjegy: helyszíni jegyváltás 2.000,- Ft, 10 éves korig a rendezvény ingyenesen látogatható.

Látogatói programterv - augusztus 28. szombat
10.00 - Kapunyitás
10.00 - 14.00 Edzés
14.00 - 17.00 Kvalifikáció Pro+Street kategóriák
17.00 - 17.30 DriftTaxi
17.30 - 19.30 Street kategória döntők
19.30 - 20.00 Szexi autómosás
20.00 - 23.00 PRO kategória tsusio csaták
23.00 - Eredményhirdetés

Info vonal: (70) 564-7694

Várunk Benneteket szeretettel!

Üdvözlettel,
Magyar Drift Szövetség