Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Szeptember 18-án került sor a Mastercar csapatának idei őszi rendezvényére, melyet első ízben, a MIFeszt ifjúsági fesztivál keretein belül szerveztek meg. A családias hangulatú esemény tuning találkozónak, és az autósok számára többféle megmérettetési lehetőségnek is otthont adott.

Az általam valamiért sokáig tévesen MILF-fesztnek is olvasott bulira a város sportpályáján került sor, ahol kissé érdekes elrendezésben, de számos fellépő műsora mellett érezhette jól magát Gyöngyös apraja-nagyja.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az elsősorban a salakos focipályákra, betétprogramként megálmodott tuning találkozóra, a reggel 9-től hirdetett kapunyitást követően érkezhettek az autósok. A létszámra láthatóan negatív hatást gyakorolt a hajnal óta szakadó eső, ami kellemetlen következményként a területet is több helyen kellemesen cuppogó dagonyává változtatta. Valamivel jobban jártak a Fusion és a Piton Car Audio hangnyomás versenyére érkezők, akik a sportpálya melletti parkolót foglalhatták el.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az időjárás valamikor 11 tájékán kezdett jobbra fordulni, délre pedig már verőfényes napsütés szárította a tócsákat fesztivál-szerte. Maga a könnyűzenei rész ottlétünkkor még igencsak szellős volt látogatók terén, a résztvevők zömét az – egyébként a vártnál kb. feleannyi létszámú – autós találkozóra érkezett közönség adta. Autók terén egyébként számos, általunk eddig még élőben nem látott paripa is részt vett, bár tény, hogy autók számában egy napon sem lehet említeni a bulit a májusi hatvani rendezvénnyel.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Mindenesetre, aki kint volt a találkozón, biztosan nem érezte rosszul magát. A Mastercar csapata a már megszokottnak mondható programokkal gondoskodott a hangulatról, a kisebb létszám mellett pedig teljesen családias légkörben folytak az események. Az elmaradhatatlan szépségverseny és hangnyomás verseny mellett kerékcsere, sub-kitartó és kipufogó hangnyomás versenyre is sor került, a legviccesebb műsorszám pedig vitathatatlanul a tömörülési megmérettetés volt, ahol egy Opel Combo rakterét kellett minél hatékonyabban megtölteni emberekkel.

A találkozóról az eredményhirdetések után, nagyjából 5 óra felé kezdtek elpárologni az autók, persze aki akart, még maradhatott akár hajnalig is bulizni az ekkor beinduló zenei programokra.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A galéria képei elnevezés alatt!