Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A tavalyi év elején elkészült kupéhoz hasonlóan, a Hennessey Performance elkészítette 700 lóerős csomagját a Camaro kabrió változatához is. A texasi cég túl sok újítást nem eszközölt a fedél nélküli verzión, az előző kiadáshoz képest, a végeredmény azonban vitathatatlanul ütős.

Az optikát ezúttal is az első toldatból, leheletfinom küszöbökből, valamint hátsó diffúzorból álló, CarbonAero névvel fémjelzett karbon légterelő szett biztosítja, sőt, még a két pipa alakú dekor is teljes mértékben egyezik a kupén látottakkal. Felnik terén 20 hüvelykes, széles peremes garnitúrát ajánlanak a típushoz, Pirelli P-Zero abroncsokkal szerelve.

A motortérben ezúttal is a Corvett ZR1 LS9-es, kompresszor rendszerrel megtámogatott blokkját találjuk, melyből azonban január óta már 50-el több pacit sikerült elővarázsolni. A végeredmény 755 lóerő, melyhez csekélynek nem igazán mondható, 1.033 Nm nyomaték párosul! A bődületes erő kezeléséhez állítható sport futómű, komolyabb stabilizátorok, valamint a Brembo 15 hüvelykes tárcsákkal szerelt fékrendszere áll rendelkezésre.

A HPE700-as mindössze 24 példányban lesz elérhető világszerte – akinek pedig esetleg gondja van a vászontetővel, természetesen kérheti kupé kiszerelésben továbbra is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!