Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Ha a Car LINE GmbH ráteszi a kezeit valamire, akkor garantált a pozitív végeredmény. A cég legújabb projektjéhez a 140 lóerős Golf V V2.0l TDI-t vette alapul, és kezelésbe is vette egy teljes optikai csomag erejéig. A cég designerei a kiegészítők mellett impresszív kétszínű festéssel tették teljessé a végeredményt.

Az autó koncepcióját alapvetően a sportosság jegyében alakították ki. Az új design - a légterelőkkel összeöntött - első és hátsó lökhárítókból valamint impresszív küszöbspoilerekből áll össze, amelynek köszönhetően az autó optikailag még közelebb kerül az Anyaföldhöz. Szintén új elem az embléma nélküli üvegszálas műanyag hűtőrács is, ami igazi karaktert ad az autó orrának.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A szíveket dobogtató hangzásról a FunTech által kifejlesztett kipufogórendszer gondoskodik, melyet két ovális, 120 X 70 mm-es rozsdamentes vég tesz teljessé. Ezeket viszont a komplett kit megrendelői maximum csak elképzelni tudják majd, mivel a Car LINE hátsó lökhárítója teljes mértékben elrejti őket.

Az autó a KW Gmbh állítható ültetőkészletének köszönhetően körülbelül 65 mm-el került közelebb a földhöz, ami a durva megjelenés mellett nagyobb kanyarsebességről és stabilitásról is gondoskodik. Az autóhoz a Car LINE saját felnijeit ajánlja, melyek elöl 8.5x19-es, hátul pedig 9.5 X 19-es méretűek. Ezeket Dunlop 235/35/19-es gumik veszik körül. A teljes futómű szett egyébként összesen 5950 euróba kerül, szóval semmiképp sem mondaható olcsó mulatságnak.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A belső tér raid légzsákos kormánnyal és Recaro sportülésekkel egészült ki - ha már lúd, legyen kövér alapon.
Remélem nem unjátok még a Golf V koncepciókat, mert egy még biztos lesz :) De az eddigiek között imho a Car LINE a király.